Ένα διήμερο διαφορετικό στον Πάρνωνα μέσα από βατούς χωματόδρομους και ασφάλτινη για τους όσους δεν θέλουν να τα λερώσουν. Τοποθεσίες ανασυγκρότησης για όλους ίδιες, με τους αναβάτες να μοιράζονται τις εμπειρίες τους. Θα υπάρχουν 2 γκρουπ με πλοηγούς ώστε να μην χαθεί κανένας.

Τα χωριουδάκια είναι σταματημένα στον χρόνο, οι χωματόδρομοι που περνούν κάτω από φουντωτά καστανοδάση, τα μονοπάτια που ελίσσονται στις καταπράσινες πλαγιές του, τα Παραδοσιακά καφενεία που ψήνουν τον ελληνικό στη χόβολη και τα μαγειριά  που πλημμυρίζουν μυρωδιές τις πετρόχτιστες πλατείες γύρω τους. Οι παραδοσιακοί ξενώνες του, φιλοδοξούν, να φέρουν τον κόσμο σε αυτό το ανεξερεύνητο κομμάτι της ορεινής Λακωνίας.

Αυτός είναι ο Πάρνωνας, ένα adventure tour για μεγάλα on off σε βατούς χωματόδρομους, μια εμπειρία ζωής για όσους δεν έχουν ξαναπάει.  Στις βουνοπλαγιές του υπόσχεται συγκινήσεις που δεν περιορίζονται στα καρτποσταλικά τοπία (έχει και απ’ αυτά) αλλά περιλαμβάνουν και το ταξίδι με τη μοτοσικλέτα σας σε μια άλλη εποχή, εδώ ο τουρισμός δεν έχει ωριμάσει ακόμη και οι πλατείες έχουν τα αυθεντικά καφενεία και τις ταβέρνες.

Άνω Δολιανά, ένας αγαπημένος προορισμός, πρόκειται για έναν παραδοσιακό οικισμό, κτισμένο αμφιθεατρικά, με καλντερίμια και πετρόκτιστα σπίτια, γεφύρια, πηγές και με μια όμορφη πλατεία με πλατάνια, που προσφέρει υπέροχη θέα προς τον κάμπο της Τρίπολης. Ο ορίζοντας φτάνει ως το Μαίναλο, το Αρτεμίσιο, το Χελμό και τον Ερύμανθο. Εδώ θα είναι και η διανυκτέρευση μας σε παραδοσιακό ξενώνα, το βράδυ το φαγητό μας είναι στην πλατεία.

Σημαντικό λόγω εποχής η άμεση κράτηση των δωματίων, λόγω περιορισμού  κρεβατιών, τα ζευγάρια να το διευκρινίζουν.

Κόστος: 85€ σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και δείπνο το άτομο

Όριο συμμετοχών  8 μοτοσικλέτες με πλήρη εξοπλισμό για τους αναβάτες που θα έρθουν χώμα

Πληροφορίες κρατήσεις:

info@tracerclub.gr