Μια υπέροχη εκδρομή φτιαγμένη για μοτοσικλέτα, στροφές και ξανά στροφές, λίγο μετά το χωριό Τερψιθέα, ανεβαίνοντας ακόμη ψηλότερα στην περιοχή της ορεινής Ναυπακτίας μέσα στα έλατα, είναι χτισμένο ένα από τα ομορφότερα παραδοσιακά χωριά της περιοχής, η Ελατού.
 
Από την πρώτη κιόλας στιγμή το πρώτο που κάνει εντύπωση στους επισκέπτες είναι η παραδοσιακή αρχιτεκτονική αλλά και το φυσικό περιβάλλον.
Αυτές οι απέραντες εκτάσεις με τα έλατα, τα βουνά, τα ποτάμια και τις ρεματιές, θα μείνουν για πάντα χαραγμένες μέσα σας. Εδώ η κάθε εποχή έχει διαφορετικό τρόπο, στο να προκαλεί με την ομορφιά της.
 
Το χωριό και η ευρύτερη περιοχή είναι ιδανική για περιηγήσεις σε μονοπάτια μέσα στο πράσινο, καταπληκτικές διαδρομές για μοτοσικλέτα.
 
Hotel Ελατού, ένα ξενοδοχείο κρυμμένο στα έλατα, είναι το ορμητήριο μας, φτιαγμένο με το μεράκι ανθρώπων που η θαλπωρή και ζεστασιά τους θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.
Εδώ η φύση ολόγυρα σας καλεί να την ανακαλύψετε τα 16 δωμάτια με θέα και η παραδοσιακή κουζίνα στα 1050μ. υψόμετρο, είναι ένας συνδυασμός που δεν τον βρίσκεις εύκολα στην Ορεινή Ναυπακτία.