Ιδανική επιλογή για vlogger, blogger, μετάδοση ζωντανής ροής, βιντεοδιασκέψεις και οποιονδήποτε δημοσιεύει περιεχόμενο online. Η PowerShot G7 X Mark III φροντίζει ώστε όλα όσα κάνετε να δείχνουν τέλεια, χάρη στο καταπληκτικό βίντεο 4K, τον μεγάλο αισθητήρα τύπου 1.0 και τις φωτογραφίες 20,1 megapixel – και όλα αυτά σε μια εξαιρετικά φορητή μηχανή που έχετε μαζί σας παντού.

Αποτυπώστε τοπία με ευκρίνεια 4K. Καταγράψτε σπορ σε αργή κίνηση με γρήγορους ρυθμούς καρέ, έως 120fps. Συνδέστε ένα εξωτερικό μικρόφωνο για πεντακάθαρη εγγραφή ήχου στα ταξιδιωτικά vlog σας. Μεταδώστε ζωντανά τα παιχνίδια σας με εκπληκτική ποιότητα και αναβαθμίστε τη webcam σας για επαγγελματικές βιντεοδιασκέψεις. Οι δυνατότητες της PowerShot G7 X Mark III είναι απεριόριστες.

Επικοινωνήστε τη δημιουργικότητά σας
Δημιουργήστε περιεχόμενο που ξεπερνά τις προσδοκίες και υπερβαίνει τα αποτελέσματα που έχετε συνηθίσει να βλέπετε από το smartphone σας. Απίστευτη ποιότητα βίντεο 4K, εντυπωσιακές φωτογραφίες 20,1ΜΡ και φωτογράφιση με υψηλές ταχύτητες που παγώνουν τις φευγαλέες στιγμές στον χρόνο.

Καταγράψτε βίντεο που θα λατρέψει το κοινό σας
Εντυπωσιάστε το κοινό σας με ευκρίνεια 4K και γρήγορους ρυθμούς καρέ, έως 120fps. Η σύνδεση μικροφώνου επιτρέπει την εγγραφή ήχου με κρυστάλλινη καθαρότητα, ενώ η συνδεσιμότητα με smartphone διευκολύνει την κοινοποίηση.

Δημιουργήστε περιεχόμενο με τον δικό σας τρόπο
Η PowerShot G7 X Mark III σάς επιτρέπει να αναδείξετε τη δημιουργικότητά σας. Ανεξάρτητα από το αν φωτογραφίζετε πορτραίτα, selfie, πανοραμικές εικόνες ή τρόφιμα, ο αισθητήρας 20,1ΜΡ προσφέρει κορυφαία αποτελέσματα.

https://aa-digitalphoto.gr/product/ca…

Ξεχωρίστε από το πλήθος των φωτογράφων που χρησιμοποιούν smartphone
Τραβήξτε την προσοχή του κοινού σας χρησιμοποιώντας μικρό βάθος πεδίου, που φέρνει τα θέματά σας στο επίκεντρο της προσοχής. Οι ταινίες και οι φωτογραφίες που καταγράφετε σε ασθενή φωτισμό έχουν συναρπαστικές λεπτομέρειες και ατμόσφαιρα.

Ταχύτητα και ευχρηστία
Η εύχρηστη οθόνη αφής ανοίγει, διευκολύνοντας το vlogging και τη λήψη selfie. Πάρτε τον έλεγχο έως ακριβώς το επίπεδο που θέλετε, με προσαρμόσιμα χειριστήρια που προσφέρουν απολαυστική χρήση.

Εξαιρετικές δυνατότητες σύνδεσης μέσω Bluetooth®*
Πραγματοποιήστε σύζευξη της PowerShot G7 X Mark III με το smartphone ή το tablet σας για εύκολη κοινοποίηση περιεχομένου online. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Canon Camera Connect για να κινηματογραφήσετε ή να φωτογραφίσετε τον εαυτό σας από απόσταση.

Τεχνολογία που σας δίνει το πλεονέκτημα
Ο γρήγορος επεξεργαστής DIGIC 8 επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών με ταχύτητα έως 30fps, ακόμα και κατά τη φωτογράφιση με αποθήκευση σε αρχεία RAW, τα οποία προσφέρουν την απόλυτη ευελιξία για επεξεργασία μετά τη λήψη.