FE 20mm F1.8 G
Η νέα οπτική τεχνολογία Sony δίνει εντυπωσιακή ανάλυση σε όλη την επιφάνεια της εικόνας, από το μέγιστο διάφραγμα F1,8 σε σταθερό ευρυγώνιο φακό μεγάλου διαφράγματος. Οι μικρές του διαστάσεις, σε συνδυασμό με σώμα E-mount, προσφέρουν ευελιξία, με εντυπωσιακή αυτόματη εστίαση, έλεγχο και αξιοπιστία, καλύπτοντας πολλές διαφορετικές ανάγκες λήψης.
Εξαιρετικά ευρεία οπτική με 20 mm, απίθανη ανάλυση από F1,8
Τα δύο στοιχεία AA (υπερβολικά ασφαιρικά) με πρωτοποριακή οπτική σχεδίαση ελαχιστοποιούν την απόκλιση, για εντυπωσιακή ανάλυση σε όλο το εύρος της εικόνας, ακόμα και από το πιο μεγάλο διάφραγμα F1,8 του φακού.

Μικρός και ελαφρύς, για εύκολη μεταφορά και έλεγχο
Ο φακός G ζυγίζει 373 g και έχει προηγμένη οπτική σχεδίαση, με δύο γυάλινα στοιχεία AA και εξελιγμένο μηχανικό σύστημα. Το μικρό μέγεθος και βάρος του προσφέρουν άνετη μεταφορά όταν χρησιμοποιείται με μικρό σώμα E-mount, συνθέτοντας ένα καλά ισορροπημένο σύστημα, ιδανικό για gimbal ή πρόσθετες λαβές. Ο φακός G FE 20 mm F1,8 είναι ένας ευέλικτος φακός κατάλληλος για διαφορετικές συνθήκες λήψης φωτογραφιών και ταινιών.

Απαλή, ρεαλιστική αποεστίαση φόντου (bokeh)
Εκτός από τον έλεγχο ακριβείας της σφαιρικής απόκλισης, που επηρεάζει πολύ την αποεστίαση φόντου (bokeh), ο G FE 20 mm F1,8 έχει κυκλικό διάφραγμα 9 λεπίδων, για ομαλό, βελούδινο bokeh και ρεαλιστική εμφάνιση των φωτεινών σημείων, χαρακτηριστικά της σειράς φακών G.

Ρεαλιστική αναπαράσταση των πηγών με σημεία φωτός
Τα δύο προηγμένα ασφαιρικά στοιχεία (ΑΑ) και τα τρία γυάλινα στοιχεία ED (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς) ελαχιστοποιούν τη οβελιαία αντανάκλαση, έτσι ώστε οι πηγές με σημεία φωτός να αναπαράγονται με ακρίβεια, χωρίς αλλοίωση χρωμάτων.

Γραμμικοί μηχανισμοί XD για ταχεία, ακριβή AF/παρακολούθηση
Δύο γραμμικοί μηχανισμοί XD (eXtreme Dynamic) συμβαδίζουν εύκολα με τις γρήγορες σύγχρονες μηχανές, αξιοποιώντας την ταχύτητα, ακρίβεια και δυνατότητα παρακολούθησης της αυτόματης εστίασης, ακόμα και στα πιο δυναμικά θέματα. Νέοι αλγόριθμοι ελέγχου προσφέρουν ομαλή οδήγηση των στοιχείων μεγάλης εστίασης του φακού, χωρίς καθυστέρηση, για ευαίσθητη, αθόρυβη αυτόματη εστίαση, με χαμηλούς κραδασμούς.

Εξαιρετική απόδοση στα κοντινά, ακόμα και στις selfie
Τα 20 mm είναι τέλεια εστιακή απόσταση για selfie, αλλά επιπλέον, αυτός ο φακός έχει ελάχιστη απόσταση εστίασης μόνο 0,19 μέτρα, σε λειτουργία αυτόματης εστίασης, και ακόμα πιο κοντινή ελάχιστη απόσταση εστίασης στα 0,18 μέτρα, σε μη αυτόματη λειτουργία. Είναι εξαιρετική επιλογή για χρήση με gimbal/λαβή, είτε για λήψη selfie είτε για άλλα θέματα.

Ομαλή λειτουργία και αξιοπιστία, σε φακό μικρών διαστάσεων
Κουμπί διατήρησης της εστίασης, διακόπτης λειτουργίας εστίασης, δακτύλιος διαφράγματος και άλλα στοιχεία ελέγχου, σχεδιασμένα για εύκολο χειρισμό και ομαλή ροή εργασιών. Στο κουμπί διατήρησης της εστίασης μπορούν να αντιστοιχιστούν άλλες λειτουργίες από το μενού στο σώμα της μηχανής. Το μπροστινό στοιχείο φακού έχει επίστρωση φθορίου, για να απωθεί νερό και ρύπους, και ο φακός αντέχει στη σκόνη και την υγρασία, για αξιόπιστη απόδοση σε εξωτερικούς χώρους και δύσκολες συνθήκες.

Sony FE 50 mm F2.5 G
Αυτός ο τυπικός σταθερός φακός συνδυάζει την υψηλή ποιότητα εικόνας και την όμορφη αποεστίαση φόντου (bokeh) του φακού G σε μια σχεδίαση μικρού μεγέθους με υπέροχη ποιότητα κατασκευής και έξυπνη λειτουργικότητα.
Μικρός σταθερός ευρυγώνιος φακός άριστης ποιότητας
Ευρυγώνιος σταθερός φακός που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα εικόνας και την όμορφη αποεστίαση φόντου (bokeh) του φακού G σε μικρό μέγεθος, με εξαιρετική κατασκευή και έξυπνη λειτουργικότητα. Μεταφέρεται παντού και είναι ιδανικός για εντυπωσιακές ευρυγώνιες λήψεις. Η γρήγορη και αθόρυβη αυτόματη εστίαση ακριβείας είναι ιδανική για λήψη και φωτογραφιών και βίντεο.

Ασορτί σετ φορητών σταθερών φακών
Ένας από τους σταθερούς φακούς G (πωλούνται χωριστά), με διαφορετικές εστιακές αποστάσεις, αλλά την ίδια εξωτερική όψη, με διάμετρο φίλτρου 49 mm και μικρό μέγεθος. Είναι αρκετά μικροί, για να μεταφέρετε και τους τρεις και να είστε έτοιμοι για λήψεις διάφορων σκηνών και θεμάτων, ενώ το παρόμοιο βάρος καθιστά εύκολη την τοποθέτησή τους σε αναρτήρα.

Έξυπνη, μεταλλική σχεδίαση και καθαρά οπτικά στοιχεία
Το μεταλλικό φινίρισμα (αλουμίνιο) του σώματος και του σκίαστρου του φακού, μαζί με τις χαραγμένες ενδείξεις εστιακής απόστασης και διαφράγματος, τονίζουν την εκπληκτική ποιότητα κατασκευής. Η ελαφριά σχεδίαση εξαιρετικά μικρού μεγέθους, η υψηλή ποιότητα εικόνας του φακού G, ο δακτύλιος διαφράγματος και η μη αυτόματη εστίαση γραμμικής απόκρισης παρέχουν έξυπνη λειτουργικότητα που κάνει τη φωτογράφιση παιχνιδάκι.