Οι αμφιβολίες όσων έχουν, για το σκεπτικό της σειράς των μοντέρνων μοτοσυκλετών της Triumph, είναι μέχρι το βενζινάδικο. Εκεί λόγω της στάσης σας για βενζίνη, είναι σίγουρο ότι θα σας πλησιάσουν και θα σας πουν, πως μπορείτε και την έχετε σε άρτια κατάσταση.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει, πως κατάφεραν να διατηρήσουν όλες τις αρετές των παλαιών Bonneville, σε μια σειρά από ολοκαίνουργες αλλά γνήσιες Triumph.

Αυτές οι Bonnie μπαίνουν στη ζωή μας ξανά και δυναμικά, οι λάτρεις των κλασσικών και όχι μόνο, θα τις λατρέψουν, όταν καθίσεις στη σέλα, ακουμπήσεις τα χέρια στο τιμόνι και πατήσεις τη μίζα τότε ο θόρυβος, (ολόιδιος των παλιών βρετανικών εξατμίσεων)  από το δικύλινδρο μοτέρ, θα σας κάνει να ριγήσετε και μια ανατριχίλα θα διαπεράσει το κορμί σας.

Αυτό είναι, σφίγγοντας τα χέρια στο τιμόνι σαν να θέλει κάποιος να σας την πάρει, απολαμβάνετε τα υπέροχα νεοκλασικά όργανα, τα όμορφα σχεδιασμένα ντεπόζιτα, με τα υπέροχα χρώματα τους. Οι ψηφιακές οθόνες με οδομετρητή ταξιδιού, δείκτη ταχυτήτων, καύσιμα, traction control και αρκετές πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε,  είναι αυτά που υπονομεύουν το γεγονός ότι αυτά τα Bonneville είναι προϊόν του 21ου αιώνα.

Αυτά είναι τα πρώτα ευχάριστα, η συνέχεια έρχεται με την οδήγηση τους, σαν το παλιό κρασί λοιπόν θα σας ενθουσιάσουν και θα σας κάνουν να τις ερωτευθείτε.

Αυτές οι σειρές των Triumph, με τα δικύλινδρα μοτέρ, έχουν τεράστια γκάμα για όλα τα γούστα, αργά αλλά και γρήγορα μοτέρ, όλα αυτά τα modern classics είναι ιδιαίτερα.

Αν θέλετε να προσαρμόσετε τη μοτοσικλέτα σας για ταξίδι, υπάρχει μια απίστευτη γκάμα με από πάνω από 150 αξεσουάρ premium διαθέσιμα, έτσι ώστε να σας  επιτρέψουν να δημιουργήσετε τη δική σας Bonnie.

Αυτά τα αξεσουάρ είναι που θα σας κάνουν να νιώσετε σαν μικρό παιδί, όλα τα είδη ένδυσης ρετρό, διάφορα μικροπράγματα που θα σας μεταφέρουν σε άλλες εποχές, εξατμίσεις, τιμόνια, τσάντες δερμάτινες, σέλες,  παπούτσια, και χιλιάδες πραγματικά μπιχλιμπίδια για τη γλυκιά σας  Bonnie.

Ride with the classic way

Tracer

 

Ευχαριστούμε το Paleo Wine Store, Πολυδεύκους 39, Πειραιάς