Πέρναγα συνεχώς από μπροστά τους, από τη Συγγρού, salads project έγραφε,    όλο σαλάτες έβλεπα να φτειάχνουν μέσα, καλά ρε γαμοτο σαλάτα τρώει ο κόσμος?
Πάντα είχε κίνηση μέσα, τι στο καλό, θα έχει και άλλα, δεν μπορεί μόνο σαλάτα. Πάνω από 3 χρόνια τώρα πέρναγα από μπροστά και δεν είχα αποφασίσει  να μπω στον πειρασμό, σαλάτες έβλεπα.

Είχα μπει στο πειρασμό όμως να δω τι έχει αυτό το μαγαζί που είναι τόσο όμορφο και απλό  απέξω, το ίντερνετ είναι  τελικά φοβερό, εκεί διάβασα και είδα τι κατάφεραν και εμπνεύστηκαν 2 δίδυμες. Σο πίσω μέρος του μυαλού μου, μπήκε ήδη ότι θα πρέπει να δοκιμάσω και άλλα πράγματα εκτός από τα σουβλάκια και τα σάντουιτς.

Πριν λίγο καιρό μου ήρθε μήνυμα στο Facebook για μια εκδρομή που διοργάνωνα, αποστολέας Θάλεια Λεκάκη, ρε, μας την έπεσαν τα όμορφα κορίτσια σκέφτηκα μπαίνοντας στο προφίλ της. Έλα όμως, που μάλλον θα περάσεις γρηγορότερα για τη δοκιμή της σαλάτας σκέφτηκα, διότι το κορίτσι αυτό, είναι μια από τις δίδυμες που είχα διαβάσει λίγες εβδομάδες νωρίτερά στο ίντερνετ.

Σήμερα λοιπόν είχα ένα ραντεβού λίγο ποιο κάτω, έτσι πέρασα να δω τη Θάλεια από κοντά και παράλληλα να δοκιμάσω μια από τις υπέροχες σαλάτες, για τις οποίες είχα διαβάσει.

Σαλάτα τα έκανα, μου έφυγαν όλες οι άσχημες σκέψεις  που είχα για τις σαλάτες, μια μεγάλη ανατροπή στον τρόπο σκέψης που είχα για ένα γρήγορο γεύμα. Ναι, αυτή η σαλάτα, με έκανε μάλλον να αλλάξω τις καθημερινές συνήθειες μου για τυρόπιτα η σάντουιτς, όχι πως θα τα σταματήσω, διότι ψάχνοντας, βρήκα τις πηγές για τα φρέσκα τυροπιτοειδη .

¨Στο λεξικό, βρίσκουμε τη λέξη σαλάτα ως: “Λαχανικά ωμά ή βρασμένα στα οποία προστίθεται λάδι, αλάτι, ξίδι ή λεμόνι και τα οποία σερβίρονται ως συμπληρωματικό του κυρίως φαγητού”. Στο The Salad Project όμως, θα βρείτε το πραγματικό νόημα της λέξης, μέσα από γευστικούς συνδυασμούς που βάζουν στο λεξικό της καθημερινής σας διατροφής, τις έννοιες της γεύσης, της τόνωσης και της ευεξίας! Υπεύθυνες γι’ αυτό… είμαστε εμείς. Η Εβίτα και η Θάλεια Λεκάκη. Οι δημιουργοί του The Salad Project!

«Μέχρι το 2014, βρισκόμασταν στην ίδια ακριβώς θέση που πιθανότατα βρίσκεστε και εσείς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές. Ανάμεσα στους γρήγορους και πιεστικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς μας, θέλαμε να απολαύσουμε ένα ελαφρύ αλλά παράλληλα χορταστικό, υγιεινό γεύμα. Ένα γεύμα με βιταμίνες και θρεπτικά στοιχεία. Ένα γεύμα που θα τόνωνε σώμα και διάθεση. Όταν ξέρεις όμως, πως πουθενά δε θα βρεις έτοιμο αυτό που θέλεις, τότε αποφασίζεις να το δημιουργήσεις μόνος σου. Και αυτό κάναμε. Δημιουργήσαμε το The Salad Project. Ένα project που το μοιραζόμαστε καθημερινά με όλες και όλους σας!

Στο The Salad Project, παρασκευάζουμε και παραδίδουμε στο χώρο σας, γευστικές προτάσεις που με φαντασία και σεβασμό στις διατροφικές σας ανάγκες, μεταμορφώνουν την καθημερινή ανάγκη για φαγητό, σε μία μοναδική εμπειρία για το σώμα και το πνεύμα σας! Οι επιλογές είναι πραγματικά ατελείωτες, καθώς μπορείτε είτε να επιλέξτε κάποιες από τις δικές μας προτάσεις σαλατών, είτε να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό συνδυασμό υλικών. Όλα μας τα προϊόντα παρασκευάζονται ακριβώς τη στιγμή της παραγγελίας σας, διασφαλίζοντας πως όλα τα θρεπτικά στοιχεία από τα ολόφρεσκα υλικά που χρησιμοποιούμε, θα μεταφερθούν αυτούσια σε εσάς! Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο σε εμάς, δε θα βρείτε ποτέ τίποτα προπαρασκευασμένο.¨

Καλωσήρθατε στον κόσμο του The Salad Project!

The Salad Project is one of the first salad restaurants, that offers the best fresh salads, warm soups, healthy wraps, raw/fresh juices, super boost smoothies, healthy breakfast choices and coffee.
We use only the highest quality ingredients and all of our products are made to order, to preserve the nutritional value, texture and flavor of your food.

Info: The Salad Project, Συγγρού 13, τηλ. 210 9241402