Να εννός ι εννό βρέμε = μια φορά κι έναν καιρό.

Έτσι ακριβώς, όμως η διαδρομή για να φτάσεις και διασχίσεις τα Πομακοχώρια, σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτό που λέμε, (ένας καφές δρόμος). Αντιθέτως είναι μια διαδρομή με τόσες στροφές που η μοτοσικλέτα και εσύ θα ευχαριστηθείς, αλλά σε κάποια φάση όμως, ίσως χρειαστεί να κάνεις και μια στάση.

Τα πομάκικα δεν έχουν αλφάβητο και δεν γράφονται.

Το Tracer adventure club, πλέον αλλάζει σελίδα, καθώς στρέφει το ενδιαφέρον του στον ενναλακτικό τουρισμό και την πληροφόρηση, μέσα από εικόνες, βίντεο και εναέρια πλάνα, θα προσπαθήσει να βγάλει στο προσκήνιο, τα κρυμμένα πετράδια της χώρας μας και όχι μόνο. Έτσι θα ενθαρρύνει τους μοτοσικλετιστές για πιο ποικίλες, τουριστικές διαδρομές.

Το οδοιπορικό αυτό έχει σκοπό τη φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση  με νέες κάμερες από τη  Sony, για τη ζωή των Πομάκων στα πομακοχώρια της Ξάνθης, αναδεικνύοντας την περιοχή, με την κορυφαία ποιότητα της Sony.

Εδώ, υπάρχει  ένα καθημερινό αλισβερίσι με τη φύση, αυτό το τοπίο, σε καθηλώνει, τα επιβλητικά βουνά τους, τα ζώα που βόσκουν ανέμελα στα βοσκοτόπια, τα θερμά λουτρά που το νερό τους κοχλάζει στο καταχείμωνο, πόσο μας λείπουν αυτά στους ανθρώπους της πόλης.

Έχουν αυτά τα μεσαιωνικά γεφύρια, τα γραφικά στενά δρομάκια, τα καφενεία με τις παραδοσιακές ξυλόσομπες, όπου η ζέστη είναι τόσο γλυκιά, που δύσκολα ξεκολλάς από εκεί, αλλά και τα διάφορα περίεργα οχήματα, ζωήλατα, που δύσκολα τα ξεπερνάς, δίχως να κάνεις ένα κλικ στη κάμερα σου.

Η μοτοσικλέτα που θα μας ταξιδέψει, θα είναι το καινούργιο Triumph 1200 XCx το ιδανικό adventure, για το ταξίδι μας.
Το οδοιπορικό αυτό,  για εμάς τους Νότιους, δεν είναι ένα ταξίδι που το κάνουμε σε ένα Σ/Κ δυστυχώς, έτσι λοιπόν θα καταγραφεί και θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση, ώστε να δούμε τι παίζει εκεί, σε αυτό τον τόπο.

Tracer