Μια αγάπη για περιπέτεια, 5 μοτοσικλέτες και πέντε νέες και ελκυστικές Γαλλίδες βρέθηκαν  να οδηγούν στους πρόποδες των Ιμαλαΐων. Οι πέντε φίλες ήξεραν ότι θα βρίσκονταν για μια φορά στη ζωή τους εδώ, αλλά δεν είχαν ιδέα ότι θα ξετρελάνουν τόσο κόσμο με τα κατορθώματα τους, πέρα ​​από τις ζώνες άνετης και μοντέρνας ζωής τους στο περίπλοκο Παρίσι.

Για να τεκμηριώσουν την εμπειρία τους μια φορά στη ζωή τους, κατάφεραν ένα επεξεργασμένο όμορφα βίντεο, το αποτέλεσμα, είναι ένας θαυμάσιος λογαριασμός τριών ημερών του ταξιδιού τους, που διασχίζει τους υψηλότερους δρόμους στον κόσμο στη βορειοδυτική Ινδία.

Από την  ινδική πρωτεύουσα του Νέου Δελχί, φτάνουν στο Μανάλι στα βορειοδυτικά, όπου συναντιούνται με έναν εκσυγχρονισμένο στόλο του θρυλικού Royal Enfield Bullet.

Οι μοτοσικλέτες αυτές είναι χαμηλής περιστροφής των 500cc αποδεικνύωντας σοβαρά εργαλεία  για το ταξίδι των 1.000 μιλίων (2,000 χλμ.) που μοιράζετε 80% σκληρής ασφάλτινης διαδρομής  και 20% δύσκολης χωμάτινης. Όχι μόνο αυτό, οι μοτοσικλέτες είναι πάνω από 220 κιλά (100 κιλά) αποσκευών και επιπλέον καύσιμα, οι οποίες συμπεριφέρθηκαν άψογα στα χέρια των μικρών πιλότων τους.

Οι πέντε νέες και ελκυστικές Γαλλίδες βγαίνουν στους γκρεμούς των Ιμαλάιων

Λίγα από τα περάσματα στα Ιμαλάια προστατεύονται από εμπόδια και απόκρημνα βράχια, οι οδικές συνθήκες ποικίλλουν από την ομαλή άσφαλτο μέχρι τις τρύπες με λάσπη στα τρομακτικά κομμάτια που περιμένουν να διασχίσουν τα κορίτσια, ένας απροσδόκητος τόπος για αναβάτη. Ο κίνδυνος πτώσης βράχων υπάρχει και ίσως ακόμη πιο δύσκολο είναι η ανθρωποκτονική οδήγηση άλλων οδηγών του οδικού δικτύου.

Μερικές από τις μεγαλύτερες προκλήσεις τους, περιλάμβανε μια τρομακτική νυχτερινή οδήγηση και την κατάκτηση υψηλών περασμάτων Ιμαλαΐων. Η οδήγηση στους υψηλότερους δρόμους του κόσμου, έρχεται για τα κορίτσια με τις δυσκολίες που δεν ήταν έτοιμες για την ασθένεια του υψομέτρου. Με δρόμους που αγγίζουν το ύψος των 16.000 ποδιών (περίπου 5.000 μέτρα), μάχονται με τη ναυτία, τους πονοκεφάλους και την εξάντληση.

Τα κορίτσια L’équipée, περνούν από τα περίφημα ψηλά περάσματα των Ιμαλαΐων.

Το ταξίδι τους επίσης, δίνει μια σπάνια ματιά στην κουλτούρα των θεατών. Αγωνίζονται με την τοπική κουζίνα στην αρχή, σύντομα μαθαίνουν να εκτιμούν τις λεπτές αποχρώσεις και τις ιδιαιτερότητες του μαγειρέματος των Ιμαλαΐων.

Το ταξίδι τους στα Ιμαλάια είναι κάτι περισσότερο από μια απίστευτη περιπέτεια. είναι μια βαθιά συναισθηματική μοτοσικλετιστική διαδρομή, που δοκιμάζει την ψυχική αποφασιστικότητά τους, όσο έχει να κάνει με τη φυσική τους αντοχή, μετριάζεται με μια υγιή δόση χιούμορ και την παρήγορη άνεση των Royal Enfields.