Πριν χρόνια είχα τη τύχη να φιλοξενηθώ στη Νάπολη στο σπίτι συνεργάτη μου, εκεί είδα πως έφτιαξε τα φρέσκα μακαρόνια η γυναίκα του. Από τότε αρκετές φορές θα έλεγα ότι λάτρεψα και έφτιαξα φρέσκα μακαρόνια, είναι τόσο απλό ώστε θα θελήσετε πραγματικά να το κάνετε όλοι.
Βέβαια την άλλαξα και έβαλα κρέμα γάλακτος, αντί για προσούτο μπέικον και αντί παρμεζάνα Πεκορίνο Αμφιλοχίας, χαχαχα.
Ελληνικότατη σαν κατασκευή με όλα τα λιπαρά, για να πάρουμε την απόλυτη γεύση και να κρατήσουμε τα κιλά μας. Οι Ιταλοί δεν βάζουν κρέμα γάλακτος, εδώ λοιπόν έχουμε μια ιδιοκατασκευή στα δικά μου γούστα, που πραγματικά είναι το απόλυτο #foodporn.
Η συγκεκριμένη συνταγή είναι με χοντρά μακαρόνια, αλλά εύκολα και απλά, ανοίγετε και άλλο το φύλο, ώστε να τα κάνετε λεπτότερα.