Σε υψόμετρο 295 μέτρων και στη θέση “Παλιόχανο” βρίσκεται ο σιδηροδρομικός σταθμός του χωριού, επί του 84ου χιλιομέτρου της γραμμής Μύλων Ναυπλίου – Καλαμάτας.

Ο Σταθμός απέχει από το χωριό περίπου 1.5km. και δίπλα ακριβώς έχει ένα ωραίο καφενεδάκι (από τότε που έγινε ο σταθμός) όπου οι ντόπιοι  λένε πάμε στη παραλία για καφέ.

Η σημερινή γενιά αλλά κυρίως οι περαστικοί και αρκετοί που έχουν περάσει με το τρένο από την περιοχή μας έχουν την απορία γιατί ο σταθμός ενός τόσο μεγάλου χωριού χτίστηκε τόσο μακριά από τον οικισμό. Ο λόγος είναι ότι η σιδηροδρομική γραμμή βρισκόταν ακόμα σε χαμηλό υψόμετρο, ανηφορίζοντας συνεχώς προς την Τρίπολη.

Πρόωρο τέλος στη γραμμή Πελοποννήσου έβαλε ο εκτροχιασμός του τρένου κοντά στον Αχλαδόκαμπο το 2010, ο οποίος στοίχισε τη ζωή σε έναν επιβάτη και προκάλεσε δύο ακόμη σοβαρούς τραυματισμούς. Μετά το ατύχημα ανεστάλησαν «μέχρι νεωτέρας» όλα τα δρομολόγια, ενώ άνθρωποι που γνωρίζουν την κατάσταση στο σιδηροδρομικό δίκτυο πιθανολογούν ότι αιτία του κακού είναι η κακή συντήρηση του τροχαίου υλικού που είχε σαν αποτέλεσμα να σπάσει ένα «νύχι» του τροχού.