Ένα ταξιδιωτικό στο Συνεβρό, εκεί στα ορεινά της Αχαΐας ένα χωριό από εκείνα που δεν τα ξέρει κανείς και όμως εδώ υπάρχει ένα θεματικό πάρκο από τα ωραιότερα στην Ελλάδα. Μια διαδρομή ιδανική για μοτοσικλέτα,  πανέμορφη θα σας οδηγήσει σε αυτό τον χώρο, 1  1/2 ώρα από την Αθήνα σε 150 χλμ περίπου. Εκεί θέλετε τον χρόνο σας, δεν είναι για μισή ώρα, πληροφορίες θα δείτε στο υπέροχο site που έχουν.


Στο Area Synest κανείς δε χάνεται, όσο απέραντο κι αν είναι το τοπίο, αφού υπάρχουν παντού πινακίδες και χάρτης του θεματικού πάρκου, που οδηγούν τον επισκέπτη στο μέρος που επιθυμεί. Στην είσοδο του πάρκου περιμένουν τους επισκέπτες τρεχούμενα νερά τα οποία καταλήγουν στη λίμνη με τα χρυσόψαρα, τα νούφαρα και τις υπέροχες γαλάζιες λιβελούλες.
Από τα χωριά των ζώων στο φυσικό τους περιβάλλον, τον Περιστερώνα, το Κοτοχωριό με τα σπάνια είδη πουλερικών, τα αγριόπουλα, το Κουνελοχωριό , τα παγώνια, μέχρι την εξέδρα με θέα στο δάσος, τον Παραδοσιακό Καφενέ, τις λίμνες και τους χώρους εστίασης.


Διασχίζοντας τη γέφυρα πάνω από τη λίμνη , ο επισκέπτης εισέρχεται στο θεματικό πάρκο όπου σε όλη την έκταση του αναδύονται αρώματα από λουλούδια και αρωματικά φυτά από όλο τον κόσμο. Το θερμοκήπιο του «Area Synest« φιλοξενεί κατά εποχές διάφορα θέματα.
Η πεζοπορία στο θεματικό πάρκο συνεχίζεται ανακαλύπτοντας ο επισκέπτης κτίσματα παλαιότερης αρχιτεκτονικής, που αναβιώνουν τη παραδοσιακή ζωή των Αρμενίων όπως το Λαογραφικό Μουσείο του Area Synest ενώ οι δραστηριότητες μας στο πάρκο, χαρίζουν στην οικογένεια ποιοτικές στιγμές χαλάρωσης.

http://www.areasynest.gr/

Η μοτοσικλέτα σε αυτό το οδοιπορικό ήταν το Triumph 800 XRx, μια τίμια μοτοσικλέτα που θα σε ταξιδέψει παντού με ασφάλεια