Η Triumph Motorcycles δημιούργησε το το νέο της Scrambler 1200 XC και το ονόμασε ως μηχανή «all-road»,  έχει αυτό που χρειάζεται, για να αντιμετωπίσει όλα αυτά που εσείς θα θέλατε από μια μοτοσικλέτα. Πιστέψτε με.

Δεν είναι τόσο εξωπραγματικό όσο το αδελφάκι της το 1200 XE, ωστόσο προσφέρει κορυφαία απόδοση και είναι ποιο μανιτζέβελο από εκείνο, βασικά χαμηλότερο. Ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, ένας κινητήρας διαμάντι θα έλεγα, μια συμπεριφορά φιλική αλλά και τόση δύναμη, όση χρειάζεσαι για να ανεβάσεις αδρεναλίνη στα ύψη.

Δεν κάηκες από τις εξατμίσεις? Η ερώτηση που συνοδεύει όταν μιλάω για αυτά τα Scrambler, όχι στο το ταξίδι, μέσα στην πόλη τους ζεστούς μήνες, είναι λιγάκι πρόβλημα, έξω όμως τα ξεχνάς όλα (πιστέψτε με έχω κάνει πολλά χλμ. μαζί τους και άνετα θα αγόραζα ένα από τα δυο).

 Δεν υπάρχει γωνία επάνω της που να μην έχει λεπτομέρειες  που δείχνουν μεράκι και ποιότητα κατασκευής, ένα έργο τέχνης που δεν περνά απαρατήρητο.

Η πραγματική διαφορά είναι εδώ.

(Μια τολμηρή κίνηση από την Triumph, τα νέα Scrambler 1200, είναι μάρκετινγκ υπερβολής η μια έκδοση αμόκ;

ΟΧΙ, αυτή τη φορά η Triumph έκανε το μεγάλο βήμα, πιθανόν και να έχουν υποτιμήσει αυτή τη μοτοσικλέτα, σαν ταξιδευτής και ονειροπόλος, αυτή είναι μια μοτοσικλέτα που μπήκε βαθιά μέσα μου. Από όποια γωνιά και να την κοιτάξεις θα καταλάβεις ότι τίποτα δεν είναι τυχαία επάνω της, το κλασικό στυλ του Scrambler, με εντυπωσιακή εμφάνιση, φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Αυτές οι λεπτομέρειες της, με καθηλώνουν να τη κοιτώ ξανά και ξανά, πολλές νέες μοτοσικλέτες μου άρεσαν τελευταία, τελικά τι είναι αυτό που διεγείρει τους νευρώνες μου.

Τι είναι οι νευρώνες; είναι μικροσκοπικά κύτταρα που συμμετέχουν σε λειτουργίες που σχετίζονται με το νευρικό σύστημα, αυτό εμένα, κρατάει τον εαυτό μου ενεργό και απολαμβάνω τη κάθε μου επαφή και ιδιαίτερα τα ταξίδια.

Κρατώντας λοιπόν τον εγκεφάλου σας διεγερμένο, αυξάνει τη διαδικασία με την οποία παράγονται οι νευρώνες.

Αυτές οι συνήθειες είναι που θα σας: Βοηθήσουν Να Αναγεννήσετε Τα Εγκεφαλικά Σας Κύτταρα Και Να ΜΗΝ Πάθετε Αλτσχάιμερ Στα Γεράματα.)

Αυτά είχα γράψει πριν κάποιους μήνες, όταν την έστρωνα και δεν αλλάζω λέξη.

Ένα ταξίδι αυθημερόν σε μια συγκέντρωση φίλων στη Λάστα, από επαρχιακούς δρόμους και χωμάτινες διαδρομές με το XC, κάνοντας συνολικά 470 χλμ. περιπλανώμενος, κατάλαβα ότι μια μοτοσικλέτα σε κερδίζει για αυτό που είναι φτιαγμένη.

Είτε είσαι σε στενά στροφιλίκια, είτε σε χωματόδρομους, αυτή η μοτοσικλέτα θα σε πάει παντού, αυτός είναι o ορισμός του Scrambler.

ΥΓ. αυτός είναι και ο λόγος που μια από τις 2 μοτοσικλέτες, θα ταξιδέψει μαζί μου στα Πετρογέφυρα της Ηπείρου για βιντεοσκόπηση και φωτογράφιση.

Tracer

default