Απλά εύκολα και γρήγορα το μεθυσμένο ψωμί με μπύρα, είναι μια απογείωση των γεύσεων, ανεβάζοντας τον πήχη.

Σε ένα μπολ βάζουμε αλεύρι, ελαιόλαδο, αλάτι, μέλι, το τυρί και 500ml μπύρα. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά, και τα αδειάζουμε σε μια γάστρα η φόρμα ψωμιού την οποία έχουμε αλείψει με λάδι.

Στη συνέχεια ρίχνουμε ελαιόλαδο λίγο από επάνω και μικρή ποσότητα  μπύρα

Τώρα το βάζουμε σε καλά προ θερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις και σε περίπου 1 ώρα θα έχει φουσκώσει, ροδίσει και θα έχουν σίγουρα ξεκολλήσει τα πλαϊνά.

Το αφήνουμε να ξεκουραστεί 10 λεπτά και το βγάζουμε από τη γάστρα να μην νοτίσει.

  • 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 3 κουταλιές της σούπας παρθένο ελαιόλαδο
  • μπύρα (500 ml)
  • 1 κουταλιά της σούπας αλάτι
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι
  • 200γρ. παρμεζάνα ψιλοτριμέννη

 

 

Simply and quickly, drunk bread with beer is a take-off of flavors, raising the bar.

In a bowl add flour, olive oil, salt, honey, cheese and 500ml beer. Stir all ingredients well, and pour them into a hull or bread mold that we have smeared with oil.

Then pour olive oil a little over the top and a small amount of beer

Now put it in a preheated oven at 180 degrees in the resistors and in about an hour it will have swollen, browned and the sides will have definitely peeled off.

Let it rest for 10 minutes and remove from the hull so that it does not touch.

 

You’ll need:

  • 500 g self raising flour of
  • 3 tablespoons of virgin olive oil
  • beer (500 ml)
  • 1 tablespoon of salt
  • 1 tablespoon of honey
  • 200g parmesan breadcrumbs