Εκανα σαν τρελός όταν τα έφτιαχνε η γιαγιά μου, και σαν τρελός τα έφαγα.
Εύκολα και γρήγορα σε τηγάνι τα ωραιότερα μπουρέκια.

Υλικά:
2 κούπες χλιαρό νερό
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
3 κούπες αλεύρι
½ κ.γ. αλάτι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 τέταρτο τυρί φέτα

Εκτέλεση
Ρίχνουμε το χλιαρό νερό με τη μαγιά και τη διαλύουμε, ρίχνουμε το αλεύρι το αλάτι και το ελαιόλαδο και ξεκινάμε ανακατεύοντας με πιρούνι εως ότου βάλουμε χέρι Ζυμώνουμε και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για μια ώρα.
Παίρνουμε μια μικρή ποσότητα και την ανοίγουμε με τα χέρια μας, βάζουμε τον κιμά με το τυρί και διπλώνουμε.
Σε αντικολλητικό τηγάνι το οποίο αλείψαμε με πολύ λίγο ελαιόλαδο και σε δυνατή φωτιά βάζουμε τα μπουρέκια μας μέσα.

Camera sony a6600

Materials:
2 cups lukewarm water
1 sachet of dry yeast
3 cups flour
½ κ.γ. salt
3 tbsp. olive oil
1 quarter feta cheese

Implementation
Add the warm water with the yeast and dissolve it, add the flour, salt and olive oil and start stirring with a fork until you get your hands. Knead and let it rest for an hour.
We take a small amount and open it with our hands, put the minced meat with the cheese and fold.
In a non-stick pan which we spread with very little olive oil and on high heat we put our patties inside.