Ο απόλυτος φυσητήρας χειρός βενζίνης με αθόρυβο τετράχρονο κινητήρα είναι της Honda.

THE HONDA ADVANTAGE
Με τον εξαιρετικά αθόρυβο τετράχρονο κινητήρα της Honda, το HHB25 καθιστά τον άβολο κραδασμό και το θόρυβο του αυτιού από τον δίχρονο κινητήρα παρωχημένο.
Δεν θα γυρίσεις ποτέ πίσω!
Σε αντίθεση με τους δίχρονους αντιπάλους του, το Honda HHB25 Blower λειτουργεί με αμόλυβδη βενζίνη, οπότε δεν θα χρειαστεί να αναμίξετε ξανά λάδι και βενζίνη.
Ανώτερη μηχανική, σημαίνει ότι το HHB25 παράγει λιγότερο θόρυβο και καπνό από τους ανταγωνιστές του. Είναι εξαιρετικά μικρός και ελαφρύς. Η αντικραδασμική λαβή από λάστιχο διευκολύνει το χειρισμό και θα βοηθήσει στη μείωση της κόπωσης του χρήστη.
Ιδανικό για τους απαιτητικούς οικιακούς πελάτες και τις απαιτητικές συνθήκες εμπορικής χρήσης.
Με ελαφρύ σχεδιασμό και cruise control χωρίς κόπωση, το HHB25 διευκολύνει τη δουλειά σας είτε βασίζεστε σε αυτό για εισόδημα, είτε ως ένας πολεμιστής του Σαββατοκύριακου.
Το σύστημα ελέγχου γκαζιού επιτρέπει τον καθαρισμό μεγάλων περιοχών, χωρίς πονεμένα δάχτυλα από το να κρατάτε συνεχώς τη σκανδάλη του γκαζιού.

Το HHB25 προσφέρει γρήγορη ισχύ μέσω αντλίας επιταχυντή υψηλής απόκρισης και παρέχει ταχύτητα ανέμου 70m/sec – δηλαδή 252km/h! Απορρίπτοντας έναν όγκο αέρα 630 m³/h, προσφέρει επίσης βελτιωμένη ασφάλεια και απόδοση χάρη στο μοναδικό κάλυμμα του ανεμιστήρα κατά της αναρρόφησης.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Το HHB25 αντλεί την αβίαστη ισχύ του από τον GX25, μίνι τετράχρονο κινητήρα του με cruise control γκαζιού. Με το περίφημο σύστημα απλής εκκίνησης της Honda, το HHB25 Blower έχει σχεδιαστεί για να ξεκινά «πρώτη φορά κάθε φορά».