Το 1290 Super Duke GT με έκανε να τρελαθώ.  Ένα γρήγορο ταξιδιωτικό με  σκοπό την μοτοσικλέτα και όχι όποια και όποια

2 ημέρες τώρα το έχω σιχαθεί, γιατί είναι ξεμυαλίστρα, γιατί είναι υπερόπλο, γιατί με έβαλε στην πρίζα να ψαχθώ ξανά, σε ασφάλτινα μονοπάτια. Τι θα μπορούσε να συμβεί σε εμένα, που είμαι καθαρά και μόνο οδηγός μεγάλων adventure, με πολλές χωμάτινες καταβολές? Μια ΤΡΕΛΑ !!! αυτό και είναι φυσικό όταν  ένας V δίδυμος, πύραυλος στη κυριολεξία, που καταπίνει τα χλμ. με άνεση, ταχύτατα, στρίβοντας σαν superbike, με όλα τα ηλεκτρονικά τελευταίας γενιάς, να λειτουργούν υπέρ της ασφάλειας μου.

Μικτή οδήγηση λοιπόν, να δω τις αρετές στην κίνηση, ναι αρετή είναι όταν 1300 κυβ. οδηγούνται σαν παπί, να δω την θηριώδη δύναμη του, ναι γιατί γίνετε θηρίο όταν χουφτώσεις το γκάζι, να δω επίσης τη τουριστική πλευρά του, Grand Turismo, ναι είναι σπορ touring μηχανάκι που σου ανεβάζει τη λίμπιντο!!!! Και ναι θα σε ταξιδέψει ξεκούραστα σε σβέλτους δρόμους, δώστου στροφές και πάρτου την ψυχή.

Διαδρομή ασφάλτινη λοιπόν με φουρκέτες και στροφέεεεεεεεεεεεες που αλλού, στη Πελοπόννησο, όλα τα έχει και προπάντων φίλους, όπου είμαι ήδη εδώ και συζητάμε, γιατί άλλο, για την επανάσταση του 21, η μάλλον του 2017.

Καλώς ήρθα στο κόσμο του KTM 1290 GT