3 χρόνια με την α6500 ήταν αρκετά με χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο. Η συνέχεια ανήκει στην καλύτερη κάμερα crop mirrorless, που σάρωσε όλα τα βραβεία, Sony a6600 !!!

Η α6600 είναι πλήρως εξοπλισμένη για να σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε, για κάθε είδους περίσταση. Γρήγορη αυτόματη εστίαση, εξαιρετική σταθεροποίηση εικόνας και συναρπαστική ποιότητα εικόνας, μαζί με μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας και υψηλή ποιότητα εικόνας 4K HDR (HLG) για λήψη ταινίας.

Αξιόπιστη και διαρκής αυτόματη εστίαση
Ευρεία περιοχή και γρήγορη ταχύτητα AF και σταθερή παρακολούθηση θέματος
Τα σημεία εστίασης καλύπτουν το 84% της περιοχής της εικόνας και το σύστημα γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία της αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης και με εντοπισμό αντίθεσης, για κορυφαία ταχύτητα λήψης 0,02 δευτ.. Όταν τα θέματα βρίσκονται σε κίνηση, τα σημεία αυτόματης εστίασης ενεργοποιούνται.

Γρήγορη, συνεχής λήψη με AF/AE σε έως 11 fps
Λήψεις σε έως 11 fps με ελάχιστη καθυστέρηση προβολής, και σε 8 fps με ζωντανή προβολή, σε ριπές έως 1164 λήψεων σε JPEG (Τυπικό) τη φορά. Η καθαρή προεπισκόπηση ρυθμίσεων στο ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο και η προβολή σχεδόν σε πραγματικό χρόνο θα απογειώσουν τις λήψεις δράσης.

Η αθόρυβη συνεχής λήψη δεν διαταράσσει την ησυχία
Όταν απαιτείται απόλυτη ησυχία, μπορείτε να φωτογραφίσετε αθόρυβα σε έως 8 fps, ακόμα και σε λειτουργία AF-C. Μαζί με την AF στα μάτια σε πραγματικό χρόνο και την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, οι επιλογές λήψης αυξάνονται δραματικά.

Αστραπιαία έναρξη παρακολούθησης
Ενεργοποιήστε την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο πατώντας το κλείστρο μέχρι τη μέση ή απλώς επιλέξτε το θέμα αγγίζοντας το. Επίσης, μπορείτε να αντιστοιχίσετε τη λειτουργία “Tracking On” σε ένα προσαρμόσιμο κουμπί.

Παρακολούθηση θέματος με τεχνητή νοημοσύνη
Οι μοναδικοί αλγόριθμοι αναγνώρισης θέματος της μηχανής βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ). Επεξεργάζονται το χρώμα, τα μοτίβα (φωτεινότητα) και την απόσταση (βάθος), και παρακολουθούν το πρόσωπο και τα μάτια του θέματος σε πραγματικό χρόνο και υψηλή ταχύτητα.

AF στα μάτια για ανθρώπους, σε πραγματικό χρόνο
Όταν το θέμα του πορτραίτου κινείται, η AF στα μάτια σε πραγματικό χρόνο παρέχει συνεχή εντοπισμό και παρακολούθηση ματιών για διατήρηση της εστίασης. Λειτουργεί και όταν το πρόσωπο είναι μερικώς κρυμμένο, φωτίζεται από πίσω ή κοιτάζει προς τα κάτω.

Ενεργοποίηση παρακολούθησης ζωντανά μέσω αφής
Με τη λειτουργία παρακολούθησης μέσω αφής μπορείτε απλώς να αγγίξετε την οθόνη για να ξεκινήσει η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο είτε για στατικές εικόνες είτε για ταινίες.

Αισθητήρας Exmor™ APS-C CMOS και προηγμένος επεξεργαστής εικόνας BIONZ X™
Ο αισθητήρας εικόνας 24,2 megapixel APS-C είναι βελτιστοποιημένος για υψηλής απόδοσης συγκέντρωση φωτός, μεγάλο εύρος ευαισθησίας και απόδοση χαμηλού θορύβου ακόμα και σε υψηλά ISO. Μαζί με το σύγχρονο σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X, αποδίδει ανώτερη ευκρίνεια εικόνας και εντυπωσιακή αναπαραγωγή υφής.

Απόδοση χαμηλού θορύβου σε ISO υψηλής ευαισθησίας
Σε ένα μεγάλο εύρος ευαισθησίας ISO 100-32000 (επεκτάσιμο στο ISO 50-102400), η α6600 προσφέρει απόδοση με εξαιρετικά χαμηλό θόρυβο, για υψηλής ποιότητας εικόνες, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.


Η πιστή απόδοση χρωμάτων της α6600 επιτυγχάνεται χάρη στους αλγόριθμους από τις φωτογραφικές μηχανές πλήρους καρέ της Sony. Βελτιωμένη απεικόνιση των τόνων του δέρματος και ολοζώντανα χρώματα λουλουδιών. Τα ακανόνιστα περιγράμματα και οι ασυνέπειες χρωμάτων έχουν περιοριστεί.