Tortilla de patatas
Η σχέση μου με την Ισπανία γνωστή, αυτή η Τορτίγια είναι η απόλυτη ομελέτα  και εύκολη στη κατασκευή της.

Ζουμερή στη μέση

Για την παρασκευή της θα χρειαστείτε:

Δοσολογία για 2 άτομα

3 πατάτες μικρές σχετικά

5 αυγά

2 κρεμμύδια μετρίου μεγέθους

Αλάτι πιπέρι

Έχτρα παρθένο ελαιόλαδο

Χρόνος παρασκευής: 40 λεπτά

Αφού καθαρίσουμε τα κρεμμύδια και τις πατάτες, τις βάζουμε σε σκεύος με δυνατή φωτιά στην αρχή, το λάδι θα πρέπει να είναι παρθένο, διότι δίνει υπέροχη γεύση στην ομελέτα. Σκεπάζουμε το τηγάνι η την κατσαρόλα και ανά τακτά διαστήματα, ανακατεύουμε ωσότου ψηθούν οι πατάτες.
Στη συνέχεια τα ρίχνουμε μέσα στα αυγά  και ανακατεύουμε καλά, όλα μαζί τα βάζουμε σε τηγάνι αντικολλητικό και στη συνέχεια προσέχουμε ώστε να ψηθεί σωστά.

Καλή όρεξη

Dosage for 2 people:

3 potatoes small on

5 eggs

2 onions of medium size

Salt Pepper

Containing virgin olive oil

Preparation time: 40 minutes

Tracer