Γνωρίζοντας την Ελλάδα μας και όχι μόνο

Ένα όνειρο ζωής αλλά και ένα καλά οργανωμένο project ξεκινάει, ταξίδια στη χώρα μας με μοτοσικλέτα, αυτοκίνητο και όχι μόνο, είναι αυτό που ήδη κάνω εδώ και 40 χρόνια, μαζεύοντας υλικό και γνώση. Εδώ η εμπειρία συναντά την γνώση, έτσι ώστε τώρα να μπορώ να αξιοποιώ τα διάφορα που μας κάνουν τη ζωή ευκολότερη.

Ταξίδια λοιπόν, αξιολόγηση και παράλληλα Unboxing, σε πραγματικές συνθήκες, εκεί που χρειάζεται το προϊόν, να είναι σωστό αλλά και τίμιο για την αγορά του. Κατά καιρούς αγόραζα διάφορα gadget η αξεσουάρ ακόμη και εξοπλισμό που χρησιμοποιούσα, άλλες φορές έμενα ικανοποιημένος και άλλες φορές απογοητευμένος από την ποιότητα, πάντα σε συνάρτηση με την τιμή.
Όλα αυτά τα γκατζετάκια η εξοπλισμό που τα ποθούμε η χρειαζόμαστε, αξίζει να τα πάρουμε?
Ο εξοπλισμός που διαλέξαμε είναι ο σωστός?
Δουλεύει ?  είναι πράγματι αυτό που είχαμε ανάγκη?
Αξίζει τα λεφτά που δώσαμε?
Τι φωτογραφική χρειάζομαι?
Πολλά και διάφορα που θα δείτε και θα διαβάσετε, ακολουθώντας μας στα ταξίδια.

Εκεί θα αξιοποιώ και θα δοκιμάζω εξοπλισμούς ώστε να καταλαβαίνετε τι που και πως θα σας ήταν χρήσιμος, μοτοσικλετιστικός, outdoor, παπούτσια, ρούχα, gadget, ψαρευτικά, camping,  ορισμένα από τα οποία  έχουμε και άλλα που θα βρούμε η πάρουμε. Έτσι θα  περνάνε από σκληρά τεστ ακόμη και μηνών, ώστε να έχουμε την πραγματική εικόνα.

Παράλληλα στα ταξίδια θα είναι και  ψαρευτικές αποστολές όπου σε ορισμένες περιπτώσεις οι καταστάσεις, είναι περίπλοκες,  είναι κάτι που έκανα και τώρα θα συνεχίσω να κάνω, μετά από ένα διάστημα αποτοξίνωσης.
Είμαστε Έλληνες με δίψα να εξερευνήσουμε τον πλανήτη Γη, έχοντας στη διάθεσή μου τέτοιο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, που μπορώ να σας μεταφέρω μέσω του διαδικτύου εικόνες, που πραγματικά θα εντυπωσιάζουν και θα σας προκαλέσουν να πάτε εκεί η να δοκιμάσετε το προϊόν.
Το αυτοκίνητο η μοτοσικλέτα η σκηνή και οι ξενώνες που θα συναντούμε, θα είναι το γραφείο μας. Μιλάμε για ένα κινητό γραφείο το οποίο θα γεννά, άρθρα, φωτογραφίες και βίντεο. Θα δοκιμάζουμε γεύσεις και gadget, θα μαγειρεύουμε όπου μπορούμε, είτε δίπλα στη θάλασσα είτε επάνω σε ψηλή ραχούλα. Θα γνωρίζουμε νέα προϊόντα και νέους προορισμούς που απλόχερα, θα σας μοιράζουμε δίνοντας όπως και τώρα, ότι πληροφορία θέλετε.
 Ορισμένα προϊόντα θα έχετε τη ευκαιρία να τα παίρνετε σε χαμηλότερες τιμές, λόγω ότι θα έχουν ανοιχτεί και δοκιμαστεί.

Μιλάμε δηλαδή για τρελαμένους Ελληνάρες  χωρίς σύνορα, ναι, χωρίς σύνορα γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που ταξίδεψα Ευρώπη, Ασία, Αμερική!

Γράφω στον πληθυντικό ορισμένες φορές, πχ. είμαστε, η θα κάνουμε, διότι αρκετές φορές δίπλα μου, είναι άτομα που αγαπούν επίσης τον τρόπο ζωής που κάνω.

Η αγάπη μου για την φύση, τη φωτογραφία, το ταξίδι δίχως προορισμό και προγραμματισμό, μου έχει δώσει πολλά όλα τα αυτά χρόνια, ώστε να αισθάνομαι ολοκληρωμένος στο κομμάτι αυτό.  Έτσι τώρα με την εμπειρία που απέκτησα, μπορώ να επιλέγω προϊόντα και να δημιουργώ εξορμήσεις, έτσι, ώστε να είναι τέλειες σε όλα τους.

Tracer