Η Ultralight BushBox είναι η πιο ευέλικτη ανοξείδωτη εστία της Bushcraft Essentials που συναρμολογείται και αποσυναρμολογείται πολύ γρήγορα καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο στον εξοπλισμό σας. Ευέλικτη γιατί είναι κατάλληλη για μαγειρέματα 1 ατόμου αλλά και για περισσότερα άτομα 3 ή και 4. Είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και μπορεί να λειτουργήσει με ξύλο, ταμπλέτες στερεού καυσίμου, εστίες τύπου trangia αλλά και την καθιερωμένη πλέον εστία αλκοόλης της Esbit. Η ποιότητα κατασκευής είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, ώστε η Ultralight BushBox να σας κρατήσει για πάρα πολλά χρόνια.

H εστία Ultralight BushBox είναι ιδανική για να φτιάξετε τον καφέ σας ή να φτιάξετε ένα μικρό γεύμα (για 1 έως και 4 άτομα) στις εκδρομές σας, χωρίς να κουβαλάτε γκαζάκια ή να ψάχνετε να βρείτε ανταλλακτικές φιάλες όταν είστε μακριά από τον πολιτισμό. Στο πάνω μέρος έχει 2 στηρίγματα για να ακουμπήσετε το μπρίκι ή το τηγάνι σας. Το μόνο που απαιτεί η Ultralight BushBox είναι μερικά μικρά ξυλαράκια, τα οποία βρίσκονται σχεδόν παντού. Τέρμα πια οι άδειες φιάλες γκαζιού ή οι περιπτώσεις που το μαγείρεμα έμεινε στη μέση, επειδή τελείωσε το γκαζάκι.

Σε μια εκδρομή μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις, εκτός από τα πειράγματα και τα αστεία της παρέας, είναι να βρείτε ένα ωραίο μέρος με θέα, να ανάψετε τη μικρή φωτιά σας και να φτιάξετε τον καφέ ή το τσάι σας απολαμβάνοντας τη θέα και συζητώντας για τα χιλιόμετρα που διανύσατε.
Με βάρος μόλις 70 gr η Ultralight BushBox είναι ακριβώς η εστία που χρειάζεται κανείς μαζί του μετά από μια οδήγηση η κοπιαστική πεζοπορία. Συνοδεύεται από όμορφη θήκη για σωστή μεταφορά και αποθήκευση.