Τα γοητευτικά γεφύρια της ιστορίας μας, αυτά που στέκουν αγέρωχα στο χρόνο, είναι το επόμενο project.

Αποτελούν πλέον μοναδικά έργα τέχνης, που δημιουργήθηκαν ώστε να εξυπηρετήσουν την ανάγκη για διάσχιση των ποταμών, η χειμάρρων που ταυτόχρονα ένωναν χωριά και πόλεις.

Ιδιαίτερα και εναρμονισμένα σε αυτόν τον τόπο, άλλα μονότοξα, άλλα δίτοξα αλλά και τρίτοξα, ένας θησαυρός των προγόνων μας που μας τον άφησαν. Άλλα πολύ γνωστά και άλλα ξεχασμένα, παρατημένα στο πέρασμα του χρόνου.

Αυτά τα πετρογέφυρα κατασκευάστηκαν από πέτρες, από αυτές, που είναι γεμάτος εδώ ο τόπος, οι κτιστάδες αυτοί, ήταν τεχνίτες αρχοντικών και η βασική καταγωγή τους, τα Μαστοροχώρια της Ηπείρου.


Το Tracer adventure club, έχει πλέον αλλάξει σελίδα, καθώς στρέφει το ενδιαφέρον του στον ενναλακτικό τουρισμό και την πληροφόρηση, μέσα από εικόνες, βίντεο και εναέρια πλάνα, θα προσπαθήσει να βγάλει στο προσκήνιο, τα κρυμμένα πετράδια της χώρας μας και όχι μόνο.

Έτσι θα ενθαρρύνει τους μοτοσικλετιστές για πιο ποικίλες, τουριστικές διαδρομές.

Το οδοιπορικό αυτό έχει σκοπό τη φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση με νέες κάμερες από τη Sony, που τις μετατρέπει σε συναρπαστική ποιότητα εικόνας ώστε να τις μεταφέρουμε σε εσάς για να τις απολαύσετε.

Τα Ζαγοροχώρια θα είναι η έδρα μας, συγκεκριμένα στην Αρίστη, εδώ έχω ζήσει αρκετά πριν κάνουν δρόμους για Πάπιγκο και Βίκο. Την περιοχή την γνωρίζω αρκετά καλά, ώστε να μπορέσω να έχω το αποτέλεσμα που θέλω.

Σε αυτά τα γεφύρια η μοτοσικλέτα που θα μας ταξιδέψει, θα είναι το καινούργιο Triumph 1200 Scrambler, μια μοτοσικλέτα ιδιαίτερη, φτιαγμένη για τέτοιου είδους αποδράσεις.

Η επιλογή του Οκτωβρίου και μάλιστα προς τέλος, είναι αυτή που θα ταξιδέψω, εκεί όλα τριγύρω αλλάζουν, δίνοντας αυτή τη χρωματική παλέτα χρωμάτων που μου αρέσει.

Καλό Φθινόπωρο να έχετε.