Με μία ματιά!
Το βασικό συστατικό για την επιτυχία ενός πάρτι είναι η καλή παρέα. Το δεύτερο πιο σημαντικό είναι η μουσική, και το SRS-XB43 είναι το ασύρματο ηχείο που θα δώσει στο πάρτι «συναυλιακή» διάσταση.

Το ασύρματο ηχείο SRS-XB43 συνδυάζει βαθύ, έντονο μπάσο με καθαρά, φυσικά φωνητικά σαν να βρίσκεσαι σε συναυλία. Ανθεκτικό, αδιάβροχο, με φωτισμό που αλλάζει διαρκώς στον ρυθμό της μουσικής και με μοναδικές τεχνολογίες όπως οι Extra Bass™ και Live Sound θα αποτελέσει την «ψυχή του πάρτι».

Με διάρκεια μπαταρίας επίσης που μπορεί να φτάσει και τις 24 ώρες θα «φύγει» από το πάρτι… τελευταίο!

Αδιάβροχη
Είτε ακούς μουσική σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο, δεν χρειάζεται να ανησυχείς, καθώς το ασύρματο ηχείο είναι αδιάβροχο με βαθμό προστασίας IP67. Μάλιστα αντέχει και στο θαλασσινό νερό και ξεπλένεται εύκολα. Η ίδια προστασία ισχύει και για τη σκόνη, καθώς το SRS-XB43 θα συνεχίσει να παίζει μουσική όση σκόνη και να μαζευτεί στην επιφάνεια του.

Ήχος που συναρπάζει!
Η μονάδα X-Balanced βελτιώνει την ποιότητα και την ένταση για μια πιο πλούσια και πιο εμπειρία ακρόασης. Σε αντίθεση με το κυκλικό διάφραγμα των συμβατικών μονάδων, η σχεδίαση της μονάδας ηχείου X-Balanced στο XB43 διαθέτει μη κυκλικό διάφραγμα.
Έτσι, όχι μόνο μεγιστοποιείται η περιοχή του διαφράγματος του ηχείου, αλλά μειώνεται και η διαδρομή της μονάδας οδήγησης, με αποτέλεσμα λιγότερη παραμόρφωση. Επιπλέον, η αποκεντρωμένη σχεδίαση και η βελτιστοποιημένη εξισορρόπηση βάρους ενισχύουν τη διαύγεια και διευρύνουν το ηχητικό πεδίο.

Έξτρα μπάσο, έξτρα συγκινήσεις!
Με την τεχνολογία Extra Bass™ απολαμβάνεις βαθύ, έντονο ήχο, όπου και να βρίσκεσαι. Δύο παθητικοί πομποί συνεργάζονται με τα ηχεία δύο κατευθύνσεων για ενισχυμένες χαμηλές συχνότητες και βελτιωμένα μπάσα. Ο ανθεκτικός και ελαφρύς κώνος ηχείου με ενίσχυση Mica Reinforced Cellular (MRC) και κάλυμμα για τη σκόνη συνεισφέρει επίσης στην ποιότητα ήχου.

Καθαρά φωνητικά!
Χάρη στην έξυπνη προσθήκη tweeter βελτιώνεται η «καθαρότητα» των φωνητικών. Με το σύστημα ηχείων δύο κατευθύνσεων του XB43 που συνδυάζει ένα woofer, για τις χαμηλές και μεσαίες συχνότητες και ένα αποκλειστικό tweeter, για τις υψηλότερες συχνότητες, το αποτέλεσμα είναι φωνητικά που ακούγονται πεντακάθαρα!

Προδιαγραφές προϊόντος
Sony Ηχεία Bluetooth XB43

Γενικά Xαρακτηριστικά
Αυτονομία Μπαταρίας
έως 24 ώρες
Αδιαβροχοποίηση
Ναι (IP67)
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Σύνδεση
USB/Bluetooth/Mini Jack 3.5mm
Συνολική Ισχύς
50 Watt
Απόκριση
20 Hz – 20 KHz
Διαστάσεις & Βάρος
Διαστάσεις (Μ × Π × Υ)
32.5 cm x 12.3 cm
Βάρος
2.95 kg

https://www.photoagora.gr/ixos/asyrmata-hxeia/sony-srs-xb43-forhto-asyrmato-hxeio-me-bluetooth-mayro.html?skr_prm=WyI3NGMxNzIwOC1mMDk0LTRhYWUtOWIyYS1jOWUwNTljNDgwNzciLDE2NDI2OTcxNDEyMjIseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0