Δοκιμαστικό ταξίδι με το KTM 1290s, πλήρως φορτωμένο όπως ακριβώς, θα είναι το ταξίδι στα Πυρηναία, απλά η μοτοσικλέτα, θα είναι σε άλλο χρώμα.
1.100 χλμ σε 2 ημέρες, ικανά ώστε να δοκιμάσω όλα όσα θα έπρεπε να δω.
Set up αναρτήσεων, συνεχώς δοκιμές, βάρη σωστά κατανεμημένα στις βαλίτσες, ταχύτητες ταξιδιού, μέση ωριαία κατανάλωσης ( σημαντική διαφορά έως 5,7 λίτρα τα 100 το κατέβασα σε rain mode, 6,9 έως 7,1 ήταν σε γρήγορη οδήγηση, sport mode) και μέση ωριαία σε ταχύτητα 60 -70, σε συνεχόμενο στροφιλίκι επαρχιακού δρόμου, στάσεις 15 λεπτών το λιγότερο κάθε 100 – 120 χλμ. έτσι ώστε να μπορώ να βγάζω χιλιομετρικές αποστάσεις, δίχως κούραση.
Νυχτερινή οδήγηση 5 ωρών σε επαρχιακούς δρόμους με στροφές, καταπληκτικά τα cornering lights.
Δοκιμές χώρων σε βαλίτσα KAPPA 48άρα πίσω τις δικές του πλαϊνές και tank bag KAPPA tank lock, γρήγορη αφαίρεση, όπου θα τοποθετηθούν τα φωτογραφικά και drone, σάκος αδιάβροχος SW Motech, για όλα όσα θέλω να μεταφέρνω στο καράβι η ξενοδοχείο.
Δοκιμή με jet κράνος Nolan N21, το οποίο σκέφτομαι σοβαρά να πάρω σαν δεύτερο μαζί, εφόσον μου έκανε μια χαρά στο ταξίδι.
Δοκιμές μπουφάν, ποιο από όλα? δεν κατέληξα ακόμη, όπως και μποτάκια παντελόνι.
Γάντια πολλά και διάφορα συν αδιάβροχα γάντια της Glover δοκιμασμένα.
Gps tracker θα σας το αναλύσω αργότερα.
GPS Garmin, set Sony action cam X3000 με το τηλεχειριστήριο.
Κλειδαριά AUVRAY δισκόπλακας με συναγερμό !!!!!
Σπρέι αλυσίδας.
Σε επόμενη φάση, όλα όσα χρειαζόμαστε στο ταξίδι, το σωστό φόρτωμα και το που θα πρέπει να έχουμε τα βασικά ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμα.
Τι θα πρέπει απαραίτητα να έχετε μαζί σας, τι θα χρειαστείτε σε ένα μεγάλο ταξίδι με πλοίο, όλα αυτά θα τα δείτε σε βίντεο που δημιουργείτε.