NOTHING Bluetooth Truly Wireless Ear (1)

Πρώτη φορά αγόρασα τίποτα, τι δεν με πιστεύετε?
Ψηνόμουν για καλά ακουστικά και τα ακριβά αλλά φθηνά πλέον air pods, κάπως δεν μου έκαναν! Πολύ μπάμ κάνουν και φωνάζουν από μακριά Apple.
Τα ακουστικά τα θέλω ποιο διακριτικά, διαφορετικά και ντιζαινάτα δίχως να ουρλιάζουν από μακριά την φίρμα.
Ψάξε ψάξε, είδα τα στο ίντερνετ τα ΤΙΠΟΤΑ – NOTHING EAR 1
Βλέπω λοιπόν όλους τους ειδικούς του YouTube, να έχουν στα χέρια τους αυτά τα εκπληκτικής σχεδίασης ακουστικά που δεν μοιάζουν με άλλα. Μια νέα εταιρεία η Teenage Engineering που θυμηθείτε με θα δούμε πολλά στο μέλλον από αυτούς.
Δείτε συσκευασία, δείτε λεπτομέρειες και σίγουρα στα χρήματα που κάνουν με τις δυνατότητες θα κάνουν σοβαρές πωλήσεις.
Αυτό είναι το πρώτο προϊόν που βγάζουν και σίγουρα πήρα ρίσκο, στο εάν πραγματικά αξίζουν τα λεφτά τους, θα σας το πω σε λίγο όταν τα δοκιμάσω πραγματικά.

Με μία ματιά!
Βελτιστοποιημένα από την σουηδική Teenage Engineering, τα Bluetooth 5.2 True Wireless ακουστικά Nothing ear (1) σε βοηθούν να δημιουργήσεις το δικό σου ψηφιακό μέλλον, καταργώντας κάθε εμπόδιο στην ψυχαγωγία και την επικοινωνία!

Εξαιρετικά ελαφριά (κάθε earbud ζυγίζει μόλις 4,7 γραμμάρια), με οδηγούς υψηλής απόδοσης 11,6 mm, Ενεργή Ακύρωση Θορύβου, αυτονομία που αγγίζει τις 34 ώρες (ακρόασης) και μοναδική διάφανη κατασκευή, προσφέρουν ξεχωριστή εμπειρία ακρόασης και ομορφιά που ζει πέρα από τη στιγμή.

Είναι εύκολο να δημιουργήσεις κάτι. Ακόμα πιο εύκολο όταν είναι ακριβώς ίδιο με το προηγούμενο. Και αυτό πριν από εκείνο. Αλλά όπως όλα τα καλά πράγματα, τα True Wireless ακουστικά ear (1) ξεκίνησαν από το μηδέν. Χωρίς σημειώσεις. Χωρίς σχέδια.

Τεχνολογία που βελτιώνει τη ζωή σου χωρίς να την εμποδίζει. Τεχνολογία που μοιάζει, αισθάνεται και ζει – όπως και η Nothing!

Τολμηρά!
Η Nothing πιστεύει στα «παράθυρα» και όχι στους «τοίχους». Για αυτό και έδωσε στα ear (1) διαφανείς όψεις, θέλοντας να αναδείξει και να γιορτάσει την ασυναγώνιστη ποιότητα και τη δεξιοτεχνία βρίσκεται στο εσωτερικό τους, αποκαλύπτοντας παράλληλα την… ωμή ομορφιά της τεχνολογίας που ενσωματώνουν.

Προσαρμοσμένος, «καθαρός» ήχος
Τα Nothing ear (1) ανοίγουν το δρόμο για εξαίσιο ήχο, επικονωνία και συνδεσιμότητα. Ένας δυναμικός οδηγός 11,6 mm και ένας ευρύχωρος θάλαμος (air chamber) παρέχουν προηγμένη απόδοση μπάσων, μεσαίων και πρίμων σε κάθε ακουστικό. Όλα συντονισμένα από τους audiophiles της σουηδικής Teenage Engineering.

Ο ήχος της «σιωπής»
Αν θέλεις ηρεμία και… ησυχία, μπορείς να ενεργοποιήσεις την Ενεργή Ακύρωση Θορύβου (ANC), η οποία «καταγράφει» και ακυρώνει τον ανεπιθύμητο θόρυβο στο παρασκήνιο. Και όταν θέλεις να «αφήσεις» τον κόσμο να επανέλθει, το Transparent Mode επαναφέρει τον θόρυβο γύρω σου μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Ιδανικά για το αεροπλάνο ή το γραφείο!

«Ωμή» δύναμη, χωρίς δεσμεύσεις
Τα Nothing Ear (1) προσφέρουν έως και 5 ώρες ακρόασης με μία και μόνο φόρτιση, αυτονομία η οποία αγγίζει ακόμα κα τις 34 ώρες με τη βοήθεια της διάφανης θήκης τους. Συμπαγής, κομψά σχεδιασμένη, φορτίζει ασύρματα και προστατεύει τα ακουστικά σου, αναπληρώνοντας ταυτόχρονα τις μπαταρίες τους.

Ας είμαστε… ξεκάθαροι!
Τα Nothing Ear (1) χρησιμοποιούν τεχνολογία Clear Voice και τρία μικρόφωνα υψηλής ευκρίνειας, για να είσαι σίγουρος ότι η φωνή σου ακούγεσαι καθαρά και σωστά. Καθώς μιλάς, οι προηγμένοι αλγόριθμοι επεξεργάζονται 1.000.000 συνδυασμούς φωνής και ήχου (ακόμη και ανέμους των 40 km/h) για να απομονώσουν και να ενισχύσουν τη φωνή σου, προσφέροντας αξιοσημείωτη ακρίβεια στην επικοινωνία σου.

Δεν «ιδρώνουν». Ούτε στα δύσκολα.
Κάθε ακουστικό διαθέτει ένα σύνθετο σχεδιασμό πλέγματος (mesh) για βελτιωμένη αντοχή στον ιδρώτα και το νερό, με αδιάβροχη βαθμολογία IPX4. Τερμάτισε αυτόματα τη μουσική ή το αγαπημένο σου βίντεο αφαιρώντας το ένα ακουστικό. Όταν είσαι έτοιμος να συνεχίσεις, απλώς βάλε το και πάλι στη θέση του!

Κάνε τα δικά σου!
Ρύθμισε τα equalizers, τις χειρονομίες, τη λειτουργία Find My Earbud και πολλά άλλα με την εφαρμογή ear (1) – διαθέσιμη σε iOS και Android – και σύνδεσε τα ακουστικά σου άμεσα με συμβατές συσκευές μέσω Google Fast Pair. Δεν έχεις παρά να ανοίξεις τη θήκη, να πατήσεις «pair» και να απολαύσεις μια διευρυμένη εμπειρία ακρόασης.

TύποςTruly Wireless
ΣχήμαIn ear
Χρόνος Ομιλίας έως 4 h & 30 min

Έκδοση Bluetooth 5.2
Noise CancellationΝαι
MultipointΌχι