Όπως δηλώνει και το όνομα της τα τρίποδα αυτής της σειράς σας δίνουν την ευελιξία να φωτογραφίσετε μια πληθώρα αντικειμένων και υπό δύσκολες γωνίες από μάκρο φωτογράφηση μέχρι τις απαιτητικές συνθήκες studio. Η κεντρική κολώνα με τον ειδικό μηχανισμό που διαθέτει μπορεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να έρθει σε οριζόντια θέση και να τη ρυθμίσετε όπως επιθυμείτε σε αυτό τον άξονα.
Μπορούμε να επιλέξουμε την επιθυμητή θέση του κέντρου βάρους του εξοπλισμού μας έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη σταθερότητα και οι λιγότεροι κραδασμοί. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα νέας γενιάς για μειωμένο βάρος και αυξημένη ακαμψία διαθέτει μηχανισμό flip lock.

Κάθετη λήψη

H ταλαιπωρία μου έλαβε τέλος, με πατέντες και περίεργα στηρίγματα, διάφορες γωνιές που με δυσκόλευαν, δίχως το επιθυμητό αποτέλεσμα προσπαθούσα να κάνω βίντεο. Η ευελιξία του στο να γυρίζω την κεφαλή του σε γωνίες που εγώ θέλω είναι πλέον πραγματικότητα.
Ένα πανάλαφρο πραγματικά τρίποδο, αλλά και συμπαγές που σου δίνει εμπιστοσύνη, αυτή η εταιρεία ξέρει καλά το παιχνίδι της στήριξης.
Με βάρος 1,47 kg, μέγιστο ύψος 1,6 m και δυνατότητα φορτίου 8 kg θα αποτελέσει τον ιδανικό σας σύντροφο.
Συνοδεύεται από τσάντα μεταφοράς και 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ