Απλά Διαφορετική

Η SVARTPILEN 401, είναι το απλό πνεύμα που έκανε αρχικά την μοτοσικλέτα ελκυστική?
Θέλετε να περνάτε απαρατήρητος?
Με τη Husqvarna svartpilen 401, είναι αδύνατον, στα φανάρια, σε στάση για καφέ, οπουδήποτε, όλοι θα σας ρωτούν τι είναι, πόσο κάνει και…. αυτή η μοτοσικλέτα είναι μοναδική, ιδιαίτερη θα έλεγα.

Σας αρέσουν τα παιχνίδια με τις μοτοσικλέτες?

Εδώ βρήκα την απόλαυση, είδα ακτίνες, είδα μαλακές αναρτήσεις, είδα τα τρακτερωτά λάστιχα, είδα την απολαυστική οδήγηση με το μονοκύλινδρο στη πόλη και πήρα τα βουνά.

Η πρωτοποριακή της σχεδίαση με τρόμαξε αρχικά, αυτή η γύμνια της όμως, από κάθε τι περιττό και η στιβαρή της εμφάνιση, είναι αυτά που τελικά σε κάνουν να τη λατρέψεις.
Ναι είναι μοναδική!!!

Αυτή η μοτοσικλέτα είναι σχεδιασμένη για περιπετειώδη αστική οδήγηση,  αυτό ακριβώς είναι και το όραμα των ανθρώπων,  που εμπνεύστηκαν αυτή την ιδιαίτερη μοτοσικλέτα.

Μια καθαρή οδήγηση παντού, δίχως υπερβολές, που θα σε βάλουν σε ένα mood διαφορετικό, αυτό που θα σε έχει στη πρίζα πάντα.

Αυτή η SVARTPILEN έχει αυτό που πάντα ήθελα από μια μοτοσικλέτα, ελαφριά και άνετη στη πόλη, και καπάκι να κάνω και τα παιχνίδια  μου παντού, έτσι και την έβαλα στα χώματα και τότε ήρθε η έκπληξη, απλά πήγαινε παντού, αναρτήσεις ιδανικές για όλα, κινητήρας ελαστικός, ροπάτος, ε, τι άλλο θέλετε.

Θα καταλάβετε τι γράφω, όταν την οδηγήσετε, απλή και φιλική, ανεβάζοντας στροφές όμως, σε φτιάχνει, αλλά, και ΜΟΝΑΔΙΚΗ στα μάτια του κόσμου.

Αφήστε τα θηρία των 1200 + κυβικών στη πόλη και απολαύστε ξανά την άνετη αστική μετακίνηση με τις μικρές 250άρες και 400άρες.

Tracer