Η KTM επέλεξε το EUROPEAN ADVENTURE RALLY στις 20 Ιουνίου ως το event για να προσφέρει μια αποκλειστική πρώτη εμφάνιση του μοντέλου 2019 KTM 790 ADVENTURE R.

Η ολοκαίνουργια  ADVENTURE με το νέο δικύλινδρο κινητήρα εν σειρά (all-new parallel-twin powered) αναπτύχθηκε σε συνδυασμό με το τελευταίο όπλο της KTM, το KTM 450 RALLY, που αποτελεί το σύνδεσμο μεταξύ των μοτοσικλετών enduro για το 2019.

Το ετήσιο ευρωπαϊκό γεγονός, που μας φιλοξένησε αυτή τη φορά στην Όλμπια της Σαρδηνίας, πραγματοποίησε απίστευτες περιηγήσεις και εκδρομές εκτός δρόμου, για τρεις μέρες ελεγχόμενης  οδήγησης και διδασκαλίας από πρεσβευτές και οδηγούς του KTM.  Αποκλειστικά σε μόλις 150 θέσεις για τους ιδιοκτήτες KTM ADVENTURE, οι εκδηλώσεις ξεδιπλώθηκαν εξαιρετικά γρήγορα και οι τυχεροί έκαναν αξέχαστες αναμνήσεις και σχημάτισαν νέες φιλίες, καθώς κατέλαβαν την απίστευτη ποικιλία αμμουδερών μονοπατιών του νησιού, ακραίες διαδρομές εκτός δρόμου με ανεξερεύνητο έδαφος.

Με μοτοσικλέτα εμπνευσμένη από τη ζήτηση των πελατών και των αντιπροσώπων του, ήταν μερικοί από αυτούς τους σκληροπυρηνικούς αναβάτες, που ήταν οι πρώτοι που είδαν και άκουσαν κοντά μια πρόωρη προπαραγωγή του KTM 790 ADVENTURE R. Μετά την εναρκτήρια μέρα της εκδήλωσης , το φόντο και η τοποθέτηση αυτής της συναρπαστικής νέας μοτοσικλέτας, από τον Chris Birch – οκτώ φορές πρωταθλητής Enduro της Νέας Ζηλανδίας, νικητής Triple Roof of Africa και βραβείο Red Bull Romaniacs 2010, μεταξύ πολλών άλλων βραβείων.

Με το στυλ READY TO RACE που επωφελείται από το ασυναγώνιστο DNA ανταγωνισμού του KTM, αυτό είναι κάτι περισσότερο από το μια μοτοσικλέτα. Το ελαφρύ KTM 790 ADVENTURE R, Για πιλότους enduro που ζητούν να προχωρήσουν περισσότερο από ποτέ, χωρίς να πάρουν ποτέ την εύκολη διαδρομή ή για αναβάτες adventure που επιθυμούν να αντιμετωπίσουν τα μονοπάτια που έχουν εξερευνηθεί λιγότερο, αυτή θα είναι μια μοτοσικλέτα για να υποστηρίξει και τον ποιο  φιλόδοξο.

Μετά την οδήγηση της μοτοσικλέτας, ο Chris Birch δήλωσε: «Είμαι ειλικρινά αποστασιοποιημένος από το νέο KTM 790 ADVENRTURE R. Φυσικά, έχω μεγάλη εμπειρία σε enduro ποδήλατα και την εκπληκτική ικανότητα των μεγάλων μοντέλων KTM ADVENTURE και αυτό απλά είναι ο τέλειος συνδυασμός και των δύο. Προφανώς, αυτό που οδήγησα, εξακολουθεί να είναι πρωτότυπο, αλλά σε καταπληκτική μορφή. Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο για να οδηγήσουμε το τελικό προϊόν! »

Η KTM PR Manager – Street, Luke Brackenbury, δήλωσε στην εκδήλωση: «Η KTM ακούει τους πελάτες και τους αντιπροσώπους της σε όλο τον κόσμο και η ζήτηση για ένα πολύ σκληρό, μεσαίου μεγέθους ποδήλατο ADVENTURE ήταν κάτι που επανεξετάστηκε επανειλημμένα. Μην κάνετε κανένα λάθος, αυτό το νέο KTM θα είναι το enduro μεσαίου βάρους που θα επικεντρωθεί στην απόδοση μιας μεσαίας κατηγορίας στην αγορά. »

Για extreme riding enduro, το KTM 790 ADVENTURE R θα είναι ένα ποδήλατο δρόμου με σοβαρές off road ικανότητες και απαράμιλλη απόδοση στον τομέα του. Όλες οι λεπτομέρειες της μοτοσυκλέτας θα αποκαλυφθούν στο EICMA του Μιλάνου στις 6 Νοεμβρίου του 2018.

KTM 790:

Χρησιμοποιεί το νέο παράλληλο διπλό κινητήρα KTM LC8c 799cc, συντονισμένο για μεγαλύτερη ευρύτατη ροπή σε σύγκριση με το KTM 790 DUKE

Πάνω από 400 χιλιόμετρα αυτονομίας – για πραγματική εξερεύνηση

Χαμηλό ύψος καθίσματος για τελικό έλεγχο σε όλες τις περιπτώσεις

Δεξαμενή καυσίμου χαμηλής κλίσης για βέλτιστο κέντρο βάρους

Πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση WP μπροστά και πίσω με μεγάλη κίνηση και PDS για τα αμορτισέρ

Ακτινωτοί, 4-εμβόλων δαγκάνες μπροστινών φρένων με ABS και offroad επιλογές ABS

Ρυθμιζόμενη εργονομία για να ταιριάζει με τον οδηγό και την κατάσταση οδήγησης

Δίσκοι σε πραγματικό μέγεθος offroad για βέλτιστη επιλογή ελαστικών

Πλήρη σειρά ηλεκτρονικών βοηθημάτων αναβάτη,

Ένα ευρύ φάσμα επίσημων KTM Power Parts αναπτύχθηκε παράλληλα, για να συμπληρώσει τα πάντα για κάθε ταξίδι.

 

Tracer