Και ήρθε η ώρα της αλλαγής ελαστικών σε 50 50, επιλογή μου τα Michelin Anakee Wild. Το Tyre Shop ανέλαβε την σωστή τοποθέτηση του, ώστε να εχω το απόλυτο ελαστικό στην μοτοσικλέτα μου. Εδώ οι άνθρωποι της MICHELIN έκαναν ένα Radial-X, που προσφέρει μεγάλη σταθερότητα στο δρόμο και άνεση σε εμένα. Το βελτιστοποιημένο βάθος πέλματος και ο νέος συνδυασμός μειγμάτων γόμας  διασφαλίζουν ότι αυτό το ελαστικό αντέχει στο χρόνο.

Έχουμε λοιπόν το πιο περιπετειώδες ελαστικό από τα On-Off ελαστικά το οποίο εχει * Εξαιρετική σταθερότητα * Επίδοση που διαρκεί * Εξαιρετική ανθεκτικότητα Η ώρα της κρίσης έφτασε και εγώ οδηγώ με προσοχή τα πρώτα χλμ μέχρι να πατήσει το ελαστικό. Στην Εθνική οδό μέχρι να φτάσω στα άγρια εδάφη, στα 140 με 150 χλμ. δεν είχα καταλάβει ότι είχα χωμάτινα λάστιχα, το 50% δρόμο και 50% χώμα, πραγματικά δεν είχε διαφορά έως τώρα. Όλα καλά λοιπόν έως τώρα.

Επιτέλους χώμα, με την πρόσφατη εμπειρία μου μόλις προχτές σε άλλη περιοχή και ασφάλτινα λάστιχα κατα 70%, οπότε θα έβλεπα τις διαφορές άμεσα. Κατέβασα πιέσεις ρύθμισα τις αναρτήσεις άλλαξα το mode σε off road και πάμε να δούμε τι γίνετε, η μοτοσικλέτα ρολάριζε άνετα δίχως να γλιστράει, το λάστιχο στα γκάζια κράταγε και σε αφηνε να κάνεις απαλά μια πλαγιολίσθοση ελεγχόμενη. Βασικά κατάπινε οτι υπήρχε απο κάτω. Μοτοσικλέτες που αγαπούν τον εναλλακτικό τουρισμό, θα πρέπει να σκεφτούν σοβαρά την απόκτηση του.