Εάν δεν το πάρεις στα χέρια σου να το δουλέψεις χάνεις, είναι ένα έργο τέχνης σε προσιτή τιμή.
Κατασκευασμένο από Carbon Zaion, ο Daiwa Ballistic LT είναι ένα διαμάντι στα χέρια σας. Eίναι o κυρίαρχος μηχανισμός ψαρέματος για Spinning, εγγλέζικο, Jigging ή για ψάρεμα από την βάρκα.

Περιγραφή προϊόντος Daiwa Ballistic LT 2017

Το Ballistic LT 2017 είναι το τελευταίο στην γκάμα των μηχανισμών LT (Light and Tough). Οι ψαράδες ψάχνουν πάντα για ένα επιπλέον πλεονέκτημα αυτό, που είναι ελαφρύτερο από ποτέ.
Η Daiwa οδηγεί το δρόμο, βέβαια, πιέζοντας τα όρια της απόδοσής μας και της μείωσης του βάρους.

Το σώμα και ο μηχανισμός κίνησης έχουν επανασχεδιαστεί για να μειώσουν την ένταση αυξάνοντας παράλληλα τη διάρκεια ζωής του οδηγού Ballistic LT 2500 κατά 150% σε σχέση με το Ballistic 2500H.

Εχει επεξεργαστεί για να μειώσει το βάρος και η χειρολαβή έχει σχεδιαστεί για να εξοικονομήσει επιπλέον 5g! Το σώμα κατασκευάζεται από το Zaion και ο ρότορας από άνθρακα DS5. Ο μηχανισμός Tough Digigear έχει μειωμένη διάμετρο και με τα ελικοειδή δόντια για τη μείωση του πάχους και του όγκου.

Η τεχνολογία της Daiwa Magsealed® που χρησιμοποιεί Magnetic Oil ( Μαγνητικό Πετρέλαιο ) είναι μία νέα γενιά νανοϋλικών που μπορούν να αλλάξουν την πυκνότητα και το σχήμα τους όταν εφαρμοστεί επάνω τους ένα μαγνητικό πεδίο. Έτσι καταφέρνει να αποφευχθεί η διείσδυση νερού, σωματιδίων σκόνης ή κρυστάλλων αλάτων μεταξύ του ρότορα και των ρουλεμάν, αναπτύσσοντας ένα φράγμα σχεδόν χωρίς τριβή που βασίζεται στο μαγνητικό λάδι, το οποίο δεν μπορεί να ξεπεραστεί ούτε από το νερό ούτε από τα μικρότερα σωματίδια. Το αποτέλεσμα είναι μια μεταξένια-ομαλή λειτουργία.

Zaion® Body / Rotor

Το υλικό Zaion της Daiwa είναι ένα εξαιρετικό υλικό και χρησιμοποιείται σε ενσωματωμένα σώματα και ρότορες. Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του υλικού είναι η ελαφρότητα και η σταθερότητα του. Το Zaion είναι ένα είδος υλικού υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα «υψηλής πυκνότητας», το οποίο είναι κατασκευασμένο για υψηλότερες επιδόσεις και αντέχει σε μέγιστες επιπτώσεις.

Τεχνολoγία Μηχανισμού Ψαρέματος Zaion Body
Λόγω ότι το Zaion, είναι πολύ ανθεκτικό αλλά και 50% πιο ελαφρύ από το Αλουμίνιο είναι το καλύτερο υλικό κατασκευής μηχανισμών ψαρέματος.

Τεχνική ΨαρέματοςSpinning

Χαρακτηριστικά:
Ρουλεμάν 7
Βάρος180 gr
Σχέση Περιστροφής 6,2 :1
Carbon Ναι
Χωρητικότητα Πετονιάς
Πάχος Πετονιάς0,15 mm 150 m

Product description Daiwa Ballistic LT 2017
The Ballistic LT 2017 is the latest in our LT (Light and Tough) reel range. Anglers are always looking for an extra edge and demand tackle that is lighter than ever. Daiwa is leading the way, of course, pushing our own boundaries of performance and weight reduction.

The body and drive gear have been redesigned to reduce volume whilst increasing the lifespan of the Ballistic LT 2500 drive by 150% over the Ballistic 2500H. Incredibly, LT models weigh in 50g lighter than the comparable non-LT reel!

The Aluminium Air Spool has been re-worked to reduce weight and the handle re-designed to save an additional 5g! The body is made from Zaion and the rotor from DS5 carbon. The Tough Digigear drive is reduced in diameter and the helicoidal teeth surgically cut to reduce thickness and bulk.