Στα χέρια μας έχουμε το Stereo VideoMic Pro της RØDE, μαζί θα το ανοίξουμε και θα δοκιμάσουμε τη ποιότητα που καυχιέται η RØDE.

Βασισμένη στην επιτυχία του VideoMic Pro, το πρότυπο defacto για τον ήχο DSLR και την πρωτότυπη τεχνολογία της RØDE, το νέο Stereo VideoMic Pro παρέχει μια στερεοφωνική επιλογή υψηλής ποιότητας για τους βιντεογράφους και είναι ιδανική για την εγγραφή μουσικής και την ατμοσφαιρική ποιότητα που είναι απαραίτητο για την οικοδόμηση μιας ρεαλιστικής σκηνής ήχου.

Βασισμένο γύρω από ένα ταιριαστό ζευγάρι καψών συμπυκνωτή ½ «υψηλής ευαισθησίας, σε ένα συμπαγές ζεύγος XY, το Stereo Video Mic Pro παρέχει μια ευρεία στερεοφωνική εικόνα με φυσικό βάθος.

Το Stereo VideoMic Pro βασίζεται στο σύνολο χαρακτηριστικών του VideoMic Pro, με έναν εργονομικό παράγοντα που ταιριάζει απόλυτα με τις DSLR, τις βιντεοκάμερες των καταναλωτών και τις βιντεοκάμερες μεγάλου αισθητήρα. Το ενσωματωμένο σύστημα τοποθέτησης κραδασμών παρέχει εξαιρετική απομόνωση από κραδασμούς και μηχανικούς θορύβους που μπορεί να υποβαθμίσουν την ποιότητα εγγραφής. Επιπλέον, το ελαφρύ και ανθεκτικό καλώδιο πολλαπλών κρίκων παρέχει εξαιρετική ακουστική αποσύνδεση από την κάμερα και προσφέρει σημαντικά χαμηλότερη μετάδοση θορύβου από το παραδοσιακό καλώδιο ήχου.

Το φιλικό προς το χρήστη πίσω μέρος του σώματος του μικροφώνου, διαθέτει τα στοιχεία ελέγχου ισχύος και εξισορρόπησης, συμπεριλαμβανομένου ενός φίλτρου υψηλής συχνότητας στα 75Hz που έχει σχεδιαστεί για να κόβει τον θόρυβο που παράγεται από τον κλιματισμό, την κυκλοφορία και άλλες ανεπιθύμητες παρεμβολές χαμηλής συχνότητας.

Το A-10dB PAD επιτρέπει στο χρήστη να μειώσει την ευαισθησία του μικροφώνου, καθιστώντας το κατάλληλο για την εγγραφή δυνατών πηγών ήχου όπως ζωντανή μουσική ή σε αθλητικά γεγονότα.

Όπως και το VideoMic Pro, το Stereo VideoMic Pro διαθέτει μια ενίσχυση επιπέδου + 20dB ειδικά σχεδιασμένη για να παρέχει σήμα υψηλότερης ποιότητας με κάμερες DSLR. Όταν ενεργοποιηθεί, το χαμηλής ποιότητας επίπεδο προενίσχυσης της κάμερας μπορεί να μειωθεί, με αποτέλεσμα χαμηλότερο επίπεδο θορύβου και σαφέστερη καταγραφή.

Το Stereo VideoMic Pro της RØDE σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στην Αυστραλία και καλύπτεται από την κορυφαία 10ετή εγγύηση για τα μικρόφωνα RØDE.

Έχουμε:

Ποιότητα εγγραφής σε μικρόφωνο στην κάμερα

Συνδυασμένα καψάκια συμπυκνωτή 1/2 «σε στερεοφωνική διαμόρφωση XY

Μία εξαιρετικά ελαφριά και συμπαγή κατασκευή

Φίλτρο High Pass δύο επιπέδων (επίπεδη, 75Hz)

Έλεγχος τριών επιπέδων θέσης (-10dB, 0, + 20dB)

Τροφοδοσία με μπαταρία 9V – χρήση άνω των 100 ωρών (αλκαλική)

Ενσωματωμένη αντικραδασμική ανάρτηση

Ενσωματωμένο αλεξήνεμο αφρού

Στερεοφωνική έξοδος μίνι βύσματος 3,5 mm

10 χρόνια εγγύηση του μικροφώνου σας

 

 

 

 

 

 

Tracer