Στα χέρια μου για ένα σύντομο μικρό φλέρτ μαζί της και φωτογράφιση, αυτό το Triumph φέρει το όνομα Bonneville, σε μια νέα γενιά με τα Bonneville T120 και T120 «Black». Ένα τέτοιο κλασικό όνομα, αξίζει μια περιουσία και πρέπει να αντιμετωπιστεί με αξιοπρέπεια στη φωτογράφιση.

Με αρκετή δόση ρετρό από το εργοστάσιο, είναι έτοιμο για όλα, οδήγηση που σε γυρίζει πολλά χρόνια πίσω αφήνοντας σου μια νοσταλγία, την ερωτεύτηκα, την θέλω για πάντα δίπλα μου, να τη βλέπω, να την οδηγώ  και να τη θαυμάζω, δεν νομίζω άλλη μοτοσικλέτα να σου δίνει αυτή την ευχαρίστηση.

Παιδιά μιας άλλης εποχής, που έζησαν τα σημερινά ρετρό live, οδηγώντας την απελευθερώθηκα από σκέψεις, και μου δημιουργήθηκαν ενοχές. Έτσι ακριβώς είχα νιώσει όταν καβάλησα για πρώτη φορά μοτοσικλέτα, αυτή την αίσθηση ελευθερίας που σου δίνει απλόχερα με την απλότητα της, με τον κινητήρα να γουργουρίζει και το γκάζι της να απλώνει με ήρεμη δύναμη την ροπή του.

Οι σχεδιαστές της δεν πήγαν πολύ μακριά, 1200 cc και στροβιλίζει κάπου 80 άλογα ικανά να σε πάνε παντού, μια σύγχρονη βόλτα με Bonneville θα σε μεταφέρει σε άλλες εποχές και όσοι δεν τις ζήσατε, εδώ είναι η ευκαιρία σας.

Ετοιμάζω και ένα adventure tour με σκηνή και μπόλικη δράση, θέλω να ξαναζήσω ανέμελες εποχές στο 2018, να πάω χρόνια πίσω δίχως GPS και σύγχρονες κατασκευές, να ταξιδέψω, αυτό θέλω και θα το κάνω σύντομα.

Με μια ματιά μπορείτε να δείτε αποχρώσεις του αρχικού Bonnie, γύρω στο 1959, τα νέα T120 δεν είναι πιθανό να ξεγελάσουν κανέναν, αλλά είναι περισσότερο ένα κομμάτι αφιέρωμα, από ένα πραγματικό αντίγραφο. Αυτό που καταλήγουμε είναι, ένα κομψό cruiser με μια αδιαμφισβήτητη Britishness look.

Όσο για την εμφάνιση του κινητήρα, πρέπει να πω ότι είναι ιδιαίτερη και ταιριάζει απόλυτα στους δύο τροχούς. Ο στρογγυλός προβολέας και το διπλό όργανο, κρατά τα πράγματα καθαρά στο μπροστινό μέρος του, με το τιμόνι να σχηματίζει μαζί με τα σύγχρονα κουμπάκια μίζας μενού κλπ., ένα τέλειο σχήμα που της ταιριάζει απόλυτα.

Οι καθρέπτες είναι τόσο ελκυστικοί όσο πάντα, το κλασσικό σχήμα του ντεπόζιτου και τα χρώματα της, ταιριάζουν απόλυτα μια συμπαγής κατασκευή που με τη απλότητα τους σε μαγεύουν.

Αν και είναι προφανώς ένας υγρόψυκτος κινητήρας, τα λειτουργικά πτερύγια ψύξης του δίνουν μια κλασική εμφάνιση, αποδίδοντας παράλληλα μια ορισμένη ποσότητα θερμότητας. Τα δήθεν καρμπυρατέρ όμορφα δεμένα στο κινητήρα, τα διπλά  Kayaba επίσης, το μπροστινό με τις φούσκες, οι ζάντες με τις ακτίνες και πολλές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά από τις άλλες.

Έτσι την είδα και σας μεταφέρω με απόλυτη ειλικρίνεια, αυτή είναι η μοτοσικλέτα για τους λάτρεις του ωραίου Vintage.

Tracer