Στα χέρια μας έχουμε τα ακουστικά Major II της Marshall, προσφέρουν σπουδαίο ήχο, εμφάνιση και ανθεκτικότητα ενώ ο σχεδιασμός και η εργονομία τους αποτελούν σημείο αναφοράς.

Άκου παντού την μουσική σου με τα ακουστικά κεφαλής Marshall Major II. Τα μοντέρνα ακουστικά της Marshall αποδίδουν κάθε ήχο και κάθε νότα με μεγάλο βάθος και ισορροπία. Με ιδανικά τοποθετημένα μαξιλαράκια που προσαρμόζονται στο σχήμα των αφτιών σου και ενισχύουν την ηχομόνωση, θα ακούς μόνο τις δονήσεις της μουσικής σου.

Διαθέτουν ειδικούς χειροποίητους drivers 40mm υψηλής ποιότητας, ένα μικρόφωνο και χειριστήριο για να λαμβάνετε κλήσεις κινητό  και καλώδιο σύνδεσης με δύο βύσματα 3,5mm το οποίο είναι πλήρως αποσπώμενο και έτσι μπορείτε να επιλέξετε εσείς την πλευρά στην οποία θα τα φοράτε.

Η κατασκευή τους είναι αναδιπλούμενη και έτσι μεταφέρονται παντού πολύ εύκολα. Επιπλέον, τα Major II είναι απόλυτα εργονομικά καθώς προσαρμόζονται στο σχήμα του κεφαλιού
του χρήστη και τα απαλά εξαρτήματά τους σας επιτρέπουν να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική για πολλές ώρες χωρίς να νιώθετε την παραμικρή κούραση.

Το design των Major II χαρακτηρίζεται από πλούσιες καμπύλες και ανθεκτικό φινίρισμα βινυλίου.