Το Traxxas TRX-4® Scale and Trail ™ Crawler είναι ένα ολοκαίνουργιο τηλεκατευθυνόμενο μοντέλο που είναι γεμάτο καινοτομία με συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά, στην ευελιξία και την ικανότητα. Με άλλα λόγια, το Traxxas, είναι στιβαρό, ισχυρό και έτοιμο για διασκέδαση!

Τα έχω παίξει σας λέω!!

Κάτω από την αυθεντική εμφάνιση κλίμακας είναι μια μηχανή που έχει κατασκευαστεί για εξαιρετική ικανότητα εκτός δρόμου, που θα σας μεταφέρει σε νέα μέρη και νέες περιπέτειες. Οι αποκλειστικοί άξονες προσφέρουν μέγιστη απόσταση από το έδαφος που μετατρέπει δραματικά το «αποκλείετε» σε «κανένα πρόβλημα». Είτε απολαμβάνετε απλά μονοπάτια χωμάτινα είτε τεχνικά πάνω στα βράχια, τα μπροστινά και πίσω διαφορικά με το απομακρυσμένο κλείδωμα μπλοκέ και μετάδοση υψηλής / χαμηλής εμβέλειας παρέχουν απαράμιλλη οδηγική ευελιξία.

Η Απόλυτη απόσταση από το έδαφος

Το TRX-4 Scale and Trail Crawler είναι εξοπλισμένο με ένα σετ άξονα διαφορικού που αλλάζει το παιχνίδι της Traxxas. Οι άξονες του διαφορικού  ανυψώνουν το όχημα στους τροχούς ώστε να αποκτήσουν τεράστια κεντρική απόσταση από το έδαφος. Η οδήγηση στις πέτρες γίνετε πλέον με ευκολία, αυτό  το πλαίσιο TRX-4 θα σας βοηθήσει να κάνετε τη διαφορά, ώστε να αφήσετε τους άλλους πίσω σας.

Εξαφανίστηκε η ροπή στρέψης

Οι άξονες του διαφορικού χρησιμοποιούν μειωτήρα ταχύτητας στους τροχούς ώστε να μειώνει δραματικά την ανεπιθύμητη περιστροφή ροπής. Έτσι η συνολική μείωση του γραναζιού του άξονα υπερβαίνει τα διπλά από τα απλά. Η ροπή του κινητήρα Titan 550 μεταφράζεται σε ισχυρή κίνηση προς τα εμπρός, αντί να σπαταλάτε ενέργεια βοηθώντας σας ειδικά στα δύσκολα τερέν.

Βελτιωμένη γεωμετρία

Η γεωμετρία του άξονα των διαφορικών μειώνει σημαντικά τις κρίσιμες γωνίες άξονα μετάδοσης και ανάρτησης. Αυτό σημαίνει λιγότερη πίεση στους κινητήριους άξονες, έτσι ώστε  οι υψηλότεροι σύνδεσμοι ανάρτησης να παρέχουν μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, με το λιγότερο πιθανό χτύπημα και σύρσιμο στα βράχια. Ο σύνδεσμος του τιμονιού και η ράβδος ανύψωσης είναι επίσης αρκετά ανυψωμένα, αποφεύγοντας βλάβες.

Άκαμπτο ατσάλινο πλαίσιο

Αυτός ο σκελετός βαρέως τύπου χάλυβα με τα ειδικά διαμορφωμένα σταυρωτά μέλη δημιουργεί έναν εξαιρετικά άκαμπτο σκελετό που επιτρέπει στην ανάρτηση να κάνει τη δουλειά που σχεδιάστηκε για να κάνει. Θα αισθανθείτε τη διαφορά στα μονοπάτια όπου η εξάλειψη του σασί πλαισίου επιτρέπει την ακριβή τοποθέτηση των τροχών κατά την πλοήγηση σε αγριες τεχνικές διαδρομές.

Το απομακρυσμένο κλείδωμα

Το Traxxas σάς προσφέρει την ευελιξία να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε τα μπροστινά και τα πίσω διαφορικά που ταιριάζουν στις ανάγκες οδήγησης απευθείας από τον πομπό σας. Αφήστε τα διαφορικά ξεκλείδωτα για χαλαρή οδήγηση στο μονοπάτι με ομαλή, σφιχτή στροφή και καλύτερο χειρισμό σε υψηλές ταχύτητες. Όταν το μονοπάτι δυσκολέψει, τότε κλειδώστε τα μπροστινά και πίσω διαφορικά, ή απλά το μπροστινό, για ανώτερη πρόσφυση σε ακραίο έδαφος. Ο πατενταρισμένος αυτός σχεδιασμός έχει αποδειχθεί στιβαρός και ικανός.

45 ° Γωνία διεύθυνσης

Τα παραδοσιακά μπλοκέ θυσιάζουν την ακτίνα στροφής για έλξη. Εδώ λοιπόν με την δυνατότητα  απομακρυσμένου κλειδώματος τα αποσυνδέετε  για να επωφεληθείτε πλήρως από την ιδανική γωνία διεύθυνσης 45 μοιρών.

Μετάδοση Hi / Low Range

Όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα, χρησιμοποιήστε τον δέκτη σας για να μετακινηθείτε στα δύσκολα με απίστευτη ροπή έλξης τετρακίνησης. Ο βελούδινος σχεδιασμός της ανάρτησης απορροφά ότι βρει μπροστά του στο έδαφος με ευκολία. Η απαράμιλλη ευελιξία καθιστά το TRX-4 Scale και Trail Crawler προσαρμόσιμο σε οποιαδήποτε κατάσταση ή στυλ οδήγησης.

Metal Gear Digital Servo

Ένα νέο ψηφιακό σέρβο μεταλλικών ταχυτήτων σας δίνει την ανθεκτικότητα και την καθοδήγηση που χρειάζεστε για να εμπιστευτείτε με σιγουριά και αξιοπιστία τις δύσκολες καταστάσεις.

Αδιάβροχο

Η Traxxas ήταν η πρώτη που σας έφερε πλήρως αδιάβροχα οχήματα RC πριν από ετσι το TRX-4 Scale and Trail Crawler είναι πλήρως αδιάβροχο ώστε πραγματικά να παίζετε και όχι «ανθεκτικό στις πιτσιλιές». Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Η κατοχυρωμένη πατέντα ευρεσιτεχνίας καινοτομία της Traxxas, σάς δίνει την δυνατότητα να αντιμετωπίζετε τα πάντα, χιόνι και λάσπη χωρίς να ανησυχείτε για το νερό στα ηλεκτρονικά σας.

Λεπτομέρεια κλίμακας

Το TRX-4 Trail and Scale παρουσιάζεται με το θρυλικό σώμα Land Rover Defender, πλήρες με συναρπαστικές λεπτομέρειες κλίμακας για μια αυθεντική εμπειρία 4-wheelin. Έχουμε συμπεριλάβει έναν λειτουργικό εφεδρικό τροχό και ελαστικό, μια υποδοχή εκτός δρόμου και δοχεία ανταλλακτικών καυσίμου. Ασφαλίστε το γρανάζι σας στο συμπεριλαμβανόμενο καλάθι οροφής. Υπάρχει ακόμη και αναπνευστήρας για να περάσετε το αδιάβροχο TRX-4 μέσω διασταυρώσεων κολπίσκου. Οι ανθεκτικοί προφυλακτήρες παρέχουν διάκενο και προστασία και είναι εξοπλισμένοι με δακτυλίους D ανάκτησης. Ο μπροστινός προφυλακτήρας έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι συμβατός με πολλά δημοφιλή αξεσουάρ εκτός δρόμου.

Εσωτερικά φτερά

Οι λεπτομέρειες της κλίμακας δεν σταμάτησαν με το σώμα. Πήγαμε από κάτω για να εγκαταστήσουμε λεπτομερή εσωτερικά φτερά που ενσωματώνονται με την εμφάνιση κλίμακας των ταψιών δαπέδου και των πύργων σοκ, διατηρώντας τους βράχους, τη λάσπη και τα κλαδιά έξω από το πλαίσιο. Τα εσωτερικά φτερά είναι επίσης εξοπλισμένα με τσέπες για την εγκατάσταση του προαιρετικού κιτ ροκ φωτός LED (πωλείται ξεχωριστά) για να φωτίσει το νυχτερινό μονοπάτι, ρίχνοντας φως ακριβώς όπου χρειάζεται. Τα ροκ φώτα κάνουν την αλλαγή ενός «επίπεδου ελαστικού» στο μονοπάτι ένα αεράκι! 😉 Τα ενσωματωμένα ρυθμιστικά ροκ βοηθούν στην προστασία του σώματος από ζημιές.

Cruise Control

Το ραδιοσύστημα Traxxas TQi είναι εξοπλισμένο με cruise control για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Ρυθμίστε την ταχύτητά σας χρησιμοποιώντας τον πομπό και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το κουμπί πολλαπλών λειτουργιών για να το ρυθμίσετε πιο γρήγορα ή πιο αργά για να ταιριάξετε με ακρίβεια τον ρυθμό του τροχόσπιτου των εξερευνητών ιχνών. Το Cruise control καθιστά εύκολο και άνετο το TRX-4 Scale και Trail Crawler να είναι ο σύντροφός σας για ώρες διασκέδασης και εξερεύνησης.

Σύστημα ισχύος 3S

Ο νέος ηλεκτρονικός έλεγχος ταχύτητας XL-5 HV φέρνει τη δυνατότητα 3S LiPo για ισχυρότερη, πιο αποτελεσματική λειτουργία. Προστέθηκαν νέα προφίλ ελέγχου ταχύτητας για ομαλό και ακριβή έλεγχο. Ένα νέο προφίλ Trail διευκολύνει την ομαλή οδήγηση για τις περισσότερες περιπέτειες σας. Έτσι θα σας βοηθήσει να περιηγηθείτε εύκολα στα εμπόδια, από την αρχή. Χρόνοι μεγάλης διάρκειας, έως και 2 ώρες, είναι δυνατοί με μια μπαταρία Traxxas 3S 5000mAh iD LiPo!

Ελαστικά Canyon Trail 1,9 ″

Τα ελαστικά 1,9 Trail Canyon Trail και τα προσαρμοσμένα ένθετα αφρού είναι εξαιρετικά μαλακά και ιδανικά  για να προσφέρουν την καλύτερη πρόσφυση  σε βραχώδεις επιφάνειες με τον ιδιαίτερο ρεαλισμό κλίμακας. Η χαλύβδινη  12 mm εξάγωνη βίδα είναι ιδιαίτερη σε δημοφιλείς συνδυασμούς τροχών και ελαστικών 1,9 ″.

Traxxas Tough

Αφήστε τα εργαλεία στην τσάντα! Το πλαίσιο Traxxas TRX-4 είναι κατασκευασμένο για να χρειάζεται συνεχόμενα ρυθμίσεις σε απομακρυσμένες περιοχές και έτσι μπορείτε να απολαύσετε την οδήγηση σας. Το σασί ξεκινά με ένα ζευγάρι χαλύβδινες ράγες πάχους 1,5 mm. Οι χαλύβδινοι σύνδεσμοι είναι μεγάλης διαμέτρου και τα άκρα τους είναι μεγάλου εύρους, ώστε να διατηρούν σταθερά την ανάρτηση. Οι σύνδεσμοι ημι-άξονα τύπου σκληρυσμένου χάλυβα CV είναι εξαιρετικά αξιόπιστοι, ενώ οι χαλύβδινοι άξονες και τα γρανάζια μεταφοράς είναι ομαλά και αθόρυβα. Τα σύνθετα υλικά της Traxxas έχουν βελτιωθεί για τρεις δεκαετίες για την απόλυτη αντοχή και αντοχή.

Αλουμίνιο GTS σοκ

Όλα τα νέα σοκ GTS με λάδι δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για το πλαίσιο TRX-4. Αυτές οι ασημί ανοδιωμένες μονάδες αλουμινίου προσφέρουν μεταξένια ομαλή απόδοση απόσβεσης και διαθέτουν αμορτισέρ με σπείρωμα για εύκολη ρύθμιση ύψους οδήγησης. Ο πειστικός ρεαλισμός κλίμακας φαίνεται υπέροχος και αποδίδει ακόμα καλύτερα με ένα στεγανοποιητικό δακτύλιο Ο-ring και διπλά στεγανοποιητικά άξονα Χ-ring.

Ακραία ικανότητα

Οι μικρές γωνίες προσέγγισης εμπρός και πίσω επιτρέπουν στο TRX-4 Scale και το Trail Crawler να αντιμετωπίσουν μεγάλα εμπόδια. Ο σχεδιασμός του μπροστινού κινητήρα προκαλεί βάρος προς τα εμπρός για ανώτερη ικανότητα αναρρίχησης σε σύγκριση με άλλα.

Χαρακτηριστικά:

Μήκος: 586,1 mm

Μπροστινή τροχιά: 248,5 mm

Πίσω τροχιά: 248,5 mm

Απόσταση από το έδαφος: 79,74 mm

Βάρος: 3,3372 κιλά

Ύψος: 291,61 mm

Μεταξόνιο: 324 mm (ρυθμιζόμενο)

Γωνία προσέγγισης: 56,49 °

Γωνία αναρρίχησης: 41,67 °

Γωνία Breakover: 56,97 °

Μήκος μπροστινού αμορτισέρ: 90 mm

Μήκος πίσω αμορτισέρ: 90 mm

Μπροστινοί τροχοί: 1,9 x 1,02 ίντσες (49 x 26 mm)

Πίσω τροχοί: 1,9 x 1,02 ίντσες (49 x 26 mm)

Εμπρός ελαστικά: 4,64 x 1,89 ίντσες (118 x 48 mm)

Πίσω ελαστικά: 4,64 x 1,89 ίντσες (118 x 48 mm)

Μπουλόνι εξάγωνο μέγεθος: 12 mm

Έλεγχος ταχύτητας: XL-5 HV

Κινητήρας (ηλεκτρικός): 21T Reverse Rotation

Μετάδοση: 2 ταχυτήτων Hi-Lo, Remote Locking

Gear Pitch: 32P

Διαφορετικός τύπος: 4 Gear, Remote Locking

Δομή πλαισίου / Υλικό: Ατσάλινο σκελετό με νάιλον σύνθετα εγκάρσια συγκροτήματα

Τύπος φρένων: Ηλεκτρονικό «Hill Hold»

Σύστημα κίνησης: με άξονα 4WD

Σύστημα διεύθυνσης: Chassis Mounted Servo

Σέρβο: 2075X Metal Gear

Πομπός: Πομπός 4 καναλιών TQi 2,4 GHz

Δέκτης: 6533

Επίπεδο δεξιοτήτων: 2

Δίσκος μπαταρίας: L158,75 x W47 x H23 / 26 mm

Προδιαγραφές κινητήρα:

Τύπος: Κινητήρας με υψηλή ροπή

Μέγεθος: 550

Βάρος: 390 g

Μήκος: 78 mm συνολικό μήκος, 57 mm μπορεί μήκος, 38,9 mm διάμετρος)

Στροφές: 21T αντίστροφη περιστροφή

Τάση: 16.8V

Προδιαγραφές ESC:

Τάση εισόδου: 6-7 Cells NiMH, 2–3S LiPo

Μέγεθος θήκης: W31 x D55 x H26 mm

Βάρος: 74 g

Όριο κινητήρα: 21 στροφές (μέγεθος 550)

On Resistance Forward: 0,004 Ohms

Αντίστροφη αντίσταση: 0,004 Ohms

Μέγιστο ρεύμα – Εμπρός: 100Α

Μέγιστο ρεύμα – Αντίστροφη: 100Α

Ρεύμα πέδησης: 60Α

Συνεχές ρεύμα: 18Α

Τάση BEC: 6.0 VDC

BEC Ρεύμα: 1A

Καλώδιο ισχύος: 14 Gauge / 127 mm

Καλώδιο καλωδίωσης εισόδου: 26 Gauge / 127 mm

Τύπος τρανζίστορ: MOSFET

Συχνότητα PWM: 1700Hz

Ανίχνευση χαμηλής τάσης (LVD): Δείκτες 2 σταδίων, με δυνατότητα εναλλαγής (ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση)

Θερμική προστασία: Θερμική απενεργοποίηση

Ρύθμιση με ένα κουμπί: Ναι, Traxxas EZ-Set®

Επιλογή προφίλ:

Sport Mode: 100% FWD, 100% φρένα, 100% REV

Λειτουργία αγώνων: 100% FWD, 100% φρένα, χωρίς REV

Τρόπος εκπαίδευσης: * 50% FWD, 100% φρένα, 50% REV

Λειτουργία Trail: 100% FWD, 100% Brake, 100% REV, Trail-Tuned Brake on Neutral

Μοντέλο ανίχνευσης: 100% FWD, 100% Instant REV, 100% Brake on Neutral

Τι υπάρχει στο κουτί:

TRX-4, μοντέλο Ready-To-Race®

Αδιάβροχος ηλεκτρονικός έλεγχος ταχύτητας XL-5 HV

Μοτέρ αντίστροφης περιστροφής Titan ™ 21T

Ραδιοσύστημα TQi ™ 2.4GHz με σύστημα ελέγχου ταχύτητας

Εργαλεία συντήρησης υψηλής ποιότητας

 

Τι θα χρειαστείτε:

Μπαταρίες: Το TRX-4 δέχεται μια μεγάλη ποικιλία μπαταριών NiMH (4-7 cell) και LiPo (2s – 3s).

Φορτιστής: Ο φορτιστής Traxxas EZ-Peak Live συνιστάται για εύκολη και γρήγορη απόδοση φόρτισης (μοντέλο # 2971).

AA αλκαλικές μπαταρίες: Τέσσερις αλκαλικές μπαταρίες AA για τον πομπό.