Και το παιχνίδι σοβαρεύει, γίνετε δημιουργικό, απολαυστικό, ότι χρειάζεται κάποιος στη καραντίνα. Ίσως από τα ποιο ρεαλιστικά παιχνίδια, νομίζεις ότι έχεις ένα αληθινό εκσκαφέα, εάν μπορούσατε να το πιάσετε στα χέρια σας, σίγουρα θα σας εντυπωσίαζε!
Ο ήχος του, τα φώτα η εξάτμιση, τα μέταλλα του, η κίνηση του, όλα αυτά σε κάνουν να ζεις ένα μικρόκοσμο.
Σίγουρα θα το δείτε σε πολλά βίντεο.

MODSTER Digger Metall Elektro Brushed Bagger Kette 1:14 RTR
από τη #Helliland
Η κλίμακα 1:14 MODSTER Digger δεν αφήνει σχεδόν καμία επιθυμία ανεκπλήρωτη! Το υψηλής ποιότητας μοντέλο εκσκαφέας προσφέρει εξελιγμένη λειτουργική κατασκευή μοντέλου. Μεταξύ άλλων, οι αλυσίδες, το υπόστρωμα και το φτυάρι είναι κατασκευασμένα από μέταλλο. Δημιουργείται ένα αυθεντικό συναίσθημα με τη μονάδα ήχου, το λειτουργικό φως και τη γεννήτρια καπνού. Χάρη στα μεταλλικά ανταλλακτικά και στους ισχυρούς κινητήρες, η οδήγηση και η εκσκαφή είναι εύκολη, ακόμη και σε δύσκολα εδάφη.
Διαθέτει μονάδα ήχου και φως, τα οποία μπορούν να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν. Σε συνδυασμό με μια γεννήτρια καπνού, όλα αυτά δίνουν στο MODSTER Digger την απαραίτητη εμφάνιση κλίμακας.
Η γεννήτρια καπνού τροφοδοτείται από νερό, επομένως δεν απαιτείται ειδικό λάδι καπνού, γεγονός που καθιστά την εμπειρία ακόμα πιο ρεαλιστική. Ο πύργος μπορεί να περιστραφεί ατέλειωτα κατά 360 °. Οι λειτουργίες λειτουργούν μέσω «Euro control». Πλήρως λειτουργικό στην αρχική οδήγηση και η εκσκαφή δεν αποτελεί πρόβλημα χάρη στα μεταλλικά γρανάζια και τους ισχυρούς σερβοκινητήρες, ακόμη και σε δύσκολα εδάφη!

Tο βρήκαμε εδώ:
https://heliland.com/product-category/4/29/

Εκσκαφέας 1:14 RTR
Τηλεχειριστήριο 2,4 GHz
Μπαταρία οδήγησης LiFe – 7,4 βολτ – 1500 mAh
Φορτιστής USB
εγχειρίδιο

Τεχνικές προδιαγραφές:
Κλίμακα: 1:14
Έλεγχος: EURO
Drive: αλυσίδα
Μήκος: 470 – 675 mm
Πλάτος: 175 mm
Ύψος: 190 – 480 mm
Βάρος: περίπου 5 kg.