Φτιάξτε το μεγάλο burger, εύκολα και γρήγορα για 2-3 άτομα
Συνταγή:
1.200 γρ. καθαρό μοσχαρίσιο κιμά
Δεν το πλάθουμε, απλά το χωρίζουμε σε 2 ίσα μέρη και μαλακά του δίνουμε σχήμα
Του βάζουμε αλάτι & πιπέρι μόνο
Ψιλοκόβουμε 2 κρεμμύδια μεσαία
Τα τσιγαρίζουμε και βάζουμε 2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη, μόλις καραμελώσουν το σβήνουμε με μπαλσάμικο και τα τραβάμε από τη φωτιά
Απλώνουμε το μείγμα στο ένα μπέργκερ και του βάζουμε τα τυριά: τσένταρ, μοτσαρέλα κλπ.
Στη συνέχεια τοποθετούμε το υπόλοιπο από επάνω και κλείνουμε καλά γύρω γύρω ώστε να μην έχει κενά η τρύπα
Στην αρχή δυνατή φωτιά και στη συνέχεια όταν δούμε ότι ψήνετε από κάτω, (3 -4 λεπτά περίπου ανάλογα το πάχος) του κάνουμε προσεχτικά το γύρισμα μην διαλυθεί και συνεχίζουμε έως ότου δούμε να έχει πάρει καλό χρώμα (ψήσιμο).

ΥΓ. η γέμιση είναι καθαρά δικό σας θέμα

Χρόνος παρασκευής 30 λεπτά

Καλή σας όρεξη