Ένα εκδρομικό test eat ride με το ολοκαίνουργιο Tiger Triumph 1050, αλήθεια αξίζει ακόμη τα λεφτά του?
Ναι, σίγουρα τα αξίζει, αν και δείχνει παλιό σε σύγκριση με τα νεότερα μοντέλα άλλων εταιρειών, (Led panel, led φώτα, και διάφορα άλλα άχρηστα για εμένα) οκ, εδώ όμως έχουμε μια ολοκληρωμένη μοτοσικλέτα, που απευθύνετε σε ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΕΣ, τελεία και παύλα.

 

Θα σου προσφέρει ατελείωτες ώρες οδηγικής απόλαυσης, θα σε ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, δίχως να κάνει κιχ, αυτό το μοτέρ είναι αλλού, δύναμη παντού, ήχος απίστευτος, κρατήματα που ζηλεύουν τα super sport μηχανάκια, η κατανάλωση του χαμηλή, στα 5.8 με 6.2 λίτρα τα 100.
Αυτά τα μούτρα του δε, ίσως από τα ωραιότερα που έχω συναντήσει.

Με αυτά και αυτά, βρέθηκα μαζί του να κάνω μια από τις αγαπημένες μου βόλτες,  στη Καλαμάτα μέσω Σπάρτης – Ταΰγετου, και κατάληξη στη αγαπημένη μου ταβέρνα το Ποινολόγιο,  650 χλμ. οδηγικής απόλαυσης με τον Τίγρη.

Αλήθεια τώρα, δεν πιστεύετε ότι έχουμε την ομορφότερη χώρα στον κόσμο? Ειδικά τώρα για εμάς τους μοτοσικλετιστές, όλες οι παλιές Εθνικές οδοί, έχουν μετατραπεί σε ιδιωτικές πίστες, πλέον δεν συνάντησα ούτε ένα αυτοκίνητο, γραφικές διαδρομές, χωριουδάκια πανέμορφα, εδώ, είναι ο Παράδεισος.

Αποτέλεσμα: δεν είναι ανάγκη να ξοδέψετε μια περιουσία για να αποκτήσετε μια μοτοσικλέτα, εάν είστε ταξιδιάρης, εάν σας αρέσει η σπορ οδήγηση και εάν είστε λάτρης των Ευρωπαϊκών μοτοσικλετών, αυτό το 1050 θα το λατρέψετε.

ΥΓ. εάν θυμάμαι καλά σας κάνουν δώρο και τις βαλίτσες