Πολλά χρόνια πίσω η Γιαγιά Ελένη, σχεδόν μια φορά το μήνα έκανε πίτες, κοτόπιτες, κρεατόπιτες, χορτόπιτες κλπ. τα παιδικά μου χρόνια τα πέρασα μαζί της.
Εκείνη με μεγάλωσε, αφού και οι δύο γονείς μου δούλευαν έως αργά, Μικρασιάτισα από την Αττάλεια και καταπληκτική μαγείρισσα. Οπότε φανταστείτε ότι τις περισσότερες ώρες της ημέρας, τις ζούσα μέσα στη κουζίνα, αφού εκείνη έκανε τα χρέη μαγείρισσας για όλους μας.

Στα χρόνια που πέρασαν πάντα την θυμόμουν, ήταν μια γλυκιά γιαγιά που ποτέ δεν μου φώναζε και περνούσαμε ώρες ατελείωτες παίζοντας με τη τράπουλα στο ντιβανομπάουλο. Πάντα μαγείρευα και στη κυριολεξία ότι ετοίμαζα και δοκίμαζαν φίλοι, έπεφταν σε κώμα. Έχω τη δυνατότητα να ετοιμάζω από το τίποτα τα πάντα, έκανα πάντα συνδυασμούς βγάζοντας πολύ καλό αποτέλεσμα. Η κοτόπιτα αυτή πέτυχε και είναι δυνατή συνταγή για όσους θέλουν να τη φτιάξουν.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

1 κοτόπουλο στα 1.700 γρ. περίπου

Αλάτι πολύ λίγο !!!

Πιπέρι αρκετό

Μοσχοκάρυδο μια τζούρα 300 γρ.

Πεκορίνο χοντροκομμένο

4 αυγά

4 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα

5 κουταλιές της σούπας λάδι

1 κομμάτι μικρό βούτυρο

2 φύλλα σφολιάτας η 10 φύλλα κρούστας ( ανάλογα τις επιθυμίες σας)

και 2 1/2 ώρες από την όμορφη ζωή σας.

https://www.tracerclub.gr/

https://aa-digitalphoto.gr/

Κάμερα: Sony a6500

Lens sony 10-18

sony 18-105

Led Yongnuo Video Light YN600 Air

Monitor SWIT CM-55C 5.5-inch 4K