Αυτός ο φορητός σταθμός παραγωγής ενέργειας BLUETTI EB240 (έκδοση ΕΕ) έχει μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας 2400 Wh. Είναι σχεδιασμένο για εφεδρική παροχή ρεύματος σε περίπτωση διακοπής ρεύματος στο σπίτι ή για εξωτερική παροχή ρεύματος εκτός δικτύου.

Ο μεγαλύτερος φορητός σταθμός παραγωγής ενέργειας υψηλής χωρητικότητας είναι εξοπλισμένος με αποθήκευση μπαταρίας λιθίου για μεγάλους χρόνους λειτουργίας σε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό σας.

2400Wh/1000W Υψηλότερη απόδοση/Μεγαλύτερη χωρητικότητα

Κορυφαίες εξόδους του κλάδου Συμπεριλαμβανομένων θυρών τροφοδοσίας AC και 45W USB-C

Εξαιρετικά ασφαλής μπαταρία λιθίου (NCM Chemistry Battery Cell)

Ενσωματωμένο MPPT

Έξυπνος ελεγκτής ψύξης

Ενσωματωμένο MPPT

2 Μέθοδοι Φόρτισης (Ηλιακό πάνελ, πρίζα 200w AC)

ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.

Ο μεγαλύτερος φορητός σταθμός παραγωγής ενέργειας υψηλής χωρητικότητας είναι εξοπλισμένος με αποθήκευση μπαταρίας λιθίου άνω των 2400Wh/1000W για μεγάλους χρόνους λειτουργίας σε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό σας. Το ευέλικτο σύστημα αποθήκευσης ενέργειας υποστηρίζει στο σπίτι και τη ζυγαριά σας, αξιόπιστη πρόσβαση σε πηγές ενέργειας ανά πάσα στιγμή.

Ο φορητός ηλιακός σταθμός BLUETTI EB240 (έκδοση ΕΕ) είναι μια καθαρή εναλλακτική λύση σε μια βενζινοκίνητη γεννήτρια inverter. που παράγει 1000 W συνεχούς ισχύος και κύμα 1200 W. Θα απελευθερώσουμε την υψηλότερη ισχύ φέτος, διασφαλίζοντας ότι έχετε πάντα τις πιο πρόσφατες δυνατότητες και λειτουργίες.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ το EB240; ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΤΩ 1000W

2400Wh*0,85/Ισχύς της συσκευής = διάρκεια χρήσης (Ώρες)

2 ΕΥΕΛΙΚΤΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗΣ

Σύστημα διαχείρισης μπαταριών (BMS) Ενεργοποιεί

◉ Προστασία από βραχυκύκλωμα ◉ Έλεγχος τάσης ◉ Έλεγχος θερμοκρασίας

◉ Ενσωματωμένο MPPT ◉ Εξαιρετικά ασφαλής μπαταρία λιθίου ◉ Έξυπνο σύστημα ψύξης

ΕΞΥΠΝΗ ΟΘΟΝΗ

Οθόνη LCD

◉ Διακόπτης κατάστασης φόρτισης/εκφόρτισης & διάρκειας ζωής μπαταρίας

◉ Ενδεικτική λυχνία για φόρτιση της θύρας εξόδου On/Off

 ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Ο ηλιακός σταθμός BLUETTI EB240 (έκδοση ΕΕ) θα μπορούσε να παρέχει GPS, ηλεκτρονικό βαρόμετρο, τηλεόραση, υπολογιστή παιχνιδιών, αφυγραντήρα, ανεμιστήρα χιονιού, μίνι ψυγείο, φορητή σόμπα, ιατρικό εξοπλισμό. Επιπλέον, το EB240 είναι επίσης ένα τέλειο οικιακό εφεδρικό σύστημα τροφοδοσίας για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Μαζί με ένα αξιόπιστο φωτοβολταϊκό πάνελ, είναι ένας φανταστικός τρόπος να σας υποστηρίξουμε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή κατά τη διάρκεια παρατεταμένων διακοπών ρεύματος.

1) Αυτή η γεννήτρια ρεύματος μπορεί να επαναφορτιστεί από τον ήλιο με ηλιακό πάνελ (Δεν περιλαμβάνεται, η τάση εισόδου πρέπει να είναι 16V~68V). Περιλαμβάνεται καλώδιο φόρτισης MC4 Solar, δεν χρειάζεται άλλος ελεγκτής φόρτισης.

2) Αυτός ο ηλεκτρικός σταθμός μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε 15 ώρες με την σύνδεση στην πρίζα. Ο χρόνος φόρτισης ποικίλλει στο ηλιακό πάνελ.

ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ

1*Φορητός χώρος αποθήκευσης ρεύματος (EB240) 1*200W AC φορτιστής τοίχου

1*Φωτοβολταϊκό καλώδιο φόρτισης ηλιακής ενέργειας (DC7909 σε MC4)

1*Εγχειρίδιο χρήστη 1*Πιστοποιητικό Πιστοποίησης