Η παραλία του Λιμνιώνα είναι μια πανέμορφη παραλία με βότσαλα αλλά και με πολύ σκούρα βύσσινο-καφέ άμμο. Η θάλασσα είναι αρκετά βαθιά. Στα πρώτα 4-5 βήματα μέσα στη θάλασσα δεν πατάτε. Επίσης όπως και οι περισσότερες παραλίες της Εύβοιας που «βλέπουν» Αιγαίο έχουν αρκετό αέρα και κύμα τις περισσότερες …

Ποιο pass στις  Alpes μπορεί να συγκριθεί  με αυτό στο δρόμο για Λιμνιώνα ? κανένα, διότι όταν φτάνεις κορυφή και βλέπεις το Αιγαίο, απλά σου κόβετε η λαλιά, καλά, οκ, μια χαρά είναι και εκείνα, αλλά δεν βλέπουν θάλασσα.

Ένα Σ/Κ από εκείνα που δύσκολα ξεχνάς, ένα φωτογραφικό ξέσπασμα για το ΚΤΜ 1290 s μπροστά στο Αιγαίο πέλαγος. Μάρτη μήνα με θερμοκρασίες ικανές για μπάνιο τα πρωινά και κουβέρτα τα βράδια. Η βροχή ήρθε αργά το βράδυ, βάζοντας τη δική της πινελιά, δίνοντας μια άλλη νότα στο ήδη ατμοσφαιρικό τοπίο. Η εκδρομή αυτή θα μπορούσε να πει κανείς, ότι τα είχε όλα, κάμπινγκ, δημιουργική κουζίνα από τα χεράκια μας, φωτογραφία, κρύο και ζέστη σε ένα απλά μαγευτικό τοπίο με καλή παρέα.

Πόσο όμορφη είσαι αλήθεια Ελλαδάρα μας

ΥΓ. τα βίντεο αργότερα, απολαύστε τις φωτογραφίες