ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΦΟΡΗΤΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ BLUETOOTH

Το δεύτερο στη σειρά είναι το μικρό Denon, μικρό στο μάτι όμως, διότι όταν παίζει μπερδεύεσαι και δεν ξέρεις εάν αυτό που ακούς, είναι το μικρό ασπροροζουλί ηχειάκι, θα τολμήσω να πω ότι ακουστικά, ήταν ίσως λίγο καλύτερο από το Marsall, βέβαια εκτός από τα αυτιά μου, δεν έχω άλλο μέτρο σύγκρισης. Τα έβαλα δίπλα δίπλα και άκουγα μια το ένα μια το άλλο. Στην τιμή είναι ίδια σχεδόν, το μικρό υπερτερεί όμως σε όγκο, βάρος, ποιο θα διάλεγα δεν ξέρω.

Το κομψά σχεδιασμένο νέο Envaya Mini βασίζεται στις επιτυχίες του διάσημου μεγαλύτερου αδελφού του. Προσφέρει την ίδια ποιότητα ήχου της Denon αλλά σε μικρογραφία, με γλυκιά, χρωματιστή και ανθυγρή συσκευασία.

Ο τέλειος ταξιδιωτικός σύντροφος διατίθεται με μπαταρία διάρκειας 10-ωρών και περιλαμβάνει μεγάφωνο ανοιχτής ακρόασης με καταστολή θορύβων, κι έτσι ποτέ δεν χρειάζεται να επιλέξετε μεταξύ μελωδιών και συνομιλιών. Η κομψή σχεδίαση του αυθεντικού Envaya έχει μετατραπεί τέλεια στη νέα μορφή – μπορεί να τοποθετηθεί είτε κάθετα είτε οριζόντια – και είναι διαθέσιμη είτε σε μαύρο χρώμα με γρίλια με απαλό γαλάζιο πανί είτε σε λευκό χρώμα με γρίλια με τολμηρό πορτοκαλί πανί.

Ανθεκτικό και φορητό, το Envaya Μίνι αποκομίζει οφέλη που προέρχονται από την αξιόπιστη ποιότητα κατασκευής της Denon – τα ανθεκτικά, υλικά υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή της συσκευής εγγυώνται την αντοχή στη δοκιμασία του χρόνου. Επιπλέον, το Envaya Mini είναι ανθεκτικό στο νερό και διατίθεται με μια κομψή θήκη μεταφοράς έτσι ώστε αυτή η δυναμική συσκευή, μεγέθους μικρού μπουκαλιού νερού, να μπορεί να χειριστεί ό,τι εσείς μπορείτε!

Η ποιότητα του ήχου είναι στην πρώτη γραμμή κάθε προϊόντος της Denon, με 100-χρονη Hi-Fi κληρονομιά, οι πελάτες της Denon αναμένουν μια συγκεκριμένη ποιότητα ήχου, όταν επενδύουν σε ένα προϊόν της Denon και το Envaya Mini είναι πιστό σε αυτό το πρότυπο. Εφαρμογή της αποκλειστικής τεχνολογίας MaxxAudio® και διπλών μεγάλων μεγαφώνων επιτρέπει αυτή η ανυπότακτη μικρογραφία να προσφέρει πολλά περισσότερα από αυτά που προδίδει το διακριτικό του ανάστημα. Οι τεχνολογίες ψηφιακής επεξεργασίας ήχου δημιουργούν ένα απίστευτο ηχητικό πεδίο – η ψηφιακή επεξεργασία των πρίμων και μία διευρυμένη 3D εικόνα ήχου παράγουν ένα συνολικό, ευρύ και ελεγχόμενο ήχο.

Ακολουθώντας τα χνάρια του μεγάλου αδελφού του, το Envaya Mini έχει απίστευτη συνδεσιμότητα και διαθέτοντας την τεχνολογία aptX Bluetooth επιτρέπει τη μετάδοση ποιότητας CD από οποιαδήποτε συμβατή έξυπνη συσκευή. Η ζευγοποίηση NFC σημαίνει η σύνδεση μπορεί να είναι τόσο απλή όσο ένα άγγιγμα – κάθε ζευγοποιήσιμη NFC συσκευή ήχου Bluetooth μπορεί να συνδεθεί αυτόματα μέσω επαφής με το Envaya Mini – δεν πατάτε κουμπί, δεν περιμένετε να ανακαλύψετε τη συσκευή σας, απλά έχετε στιγμιαίο υψηλής ποιότητας streaming.

Εκτός από την αναπαραγωγή μουσικής αυτό είναι το τέλειο φορητό σύστημα για τους ανθρώπους που θέλουν να παίξουν παιχνίδια ή να παρακολουθήσουν video στις έξυπνες συσκευές τους. Το απίστευτο low latency – μόνο 32 ms – σημαίνει ότι δεν έχετε ποτέ προβλήματα συγχρονισμού εικόνας-ήχου με κανονικό Bluetooth streaming.

Streaming Ποιότητας CD
Bluetooth® aptX® Low Latency audio streaming καθιστά το Envaya ιδανικό για ακρόαση μουσικής, παρακολούθηση ταινιών, TV ή video, ή για παιχνίδια. Το aptX® είναι ανώτερης ποιότητας φορμά Bluetooth streaming, παρέχοντας ποιότητας CD streaming, όπως αν είχατε συνδεθεί με το ηχείο με καλώδιο ήχου.

Απλή Ασύρματη Συνδεσιμότητα
Η ζευγοποίηση NFC επιτρέπει στο χρήστη να χτυπήσει ελαφρά οποιαδήποτε Bluetooth συσκευή ήχου με NFC, για την αυτόματη ζευγοποίηση χωρίς πάτημα πλήκτρου. Λειτουργικότητα πολλαπλών σημείων επιτρέπει σε μέχρι τρεις συσκευές να ζευγοποιηθούν ταυτόχρονα με το Envaya Mini, επιτρέποντας κοινή χρήση μουσικής μεταξύ φίλων. Το ηχείο αναπαράγει ένα audio stream τη φορά, αλλάζοντας σε άλλο, όταν ο τρέχων χρήστης σταματά προσωρινά τη μουσική τους.

Εξαιρετική Αναπαραγωγή Ήχου
Η αναπαραγωγή ήχου είναι μακράν πιο μπροστά χάρις στην ενσωματωμένη τεχνολογία MaxxAudio®, την στουντιακής-ποιότητας επεξεργασία ήχου από την Waves, συνταγή ενός παγκόσμια κορυφαίου μελετητή DSP, κάτοχο του Technical GRAMMY Award®, στον τομέα της βιομηχανίας επαγγελματικού ήχου.

Ο ήχος που παράγεται είναι πάνω και πέρα από τα συμβατικά συμπαγή συστήματα ηχείων, χάρις στα αποκλειστικά διπλά μεγάλα μεγάφωνα, σε συνδυασμό με ένα μεγάλο παθητικό διαχύτη χαμηλών συχνοτήτων, που ταιριάζει τέλεια στο συμπαγή σχεδιασμό αυτού του ηχείου. Η απόδοση είναι λεπτά συντονισμένη με μία σειρά προηγμένων, ενσωματωμένων πατενταρισμένων τεχνολογιών επεξεργασίας σήματος, που «έξυπνα» παρέχει την καλύτερη δυνατή απόδοση ήχου από οποιαδήποτε συνδεδεμένη πηγή:

  • Η ψηφιακή επεξεργασία πρίμων βελτιώνει και διευρύνει τις λεπτομέρειες και την καθαρότητα των υψηλών-συχνοτήτων, για απίστευτα ευκρινή αναπαραγωγή ψηφιακών μουσικών αρχείων, YouTube videos και soundtracks παιχνιδιών
  • Μία διευρυμένη 3D εικόνα ήχου, που παράγει μουσική με έντονη την αίσθηση του χώρου, ταινίες και soundtracks παιχνιδιών, διαψεύδει εντελώς τις συμπαγείς διαστάσεις αυτού του φορητού ηχείου και παράγεται από ψηφιακή επεξεργασία του ηχητικού πεδίου

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Διπλά Πλήρους Φάσματος Μεγάφωνα 40mm συν παθητικός διαχύτης 40 x 83mm: προσφέρει τέλειο ήχο και έντονα μπάσα
  • Ζευγοποίηση NFC: Εντυπωσιακά Γρήγορη & Εύκολη Ζευγοποίηση (δεν πατιούνται κουμπιά)
  • Ενσωματωμένο Μικρόφωνο με καταστολή θορύβου: για λειτουργικότητα ανοιχτής ακρόασης
  • Συμπεριλαμβάνεται τσάντα μεταφοράς
  • Μπορεί να τοποθετηθεί οριζόντια ή κάθετα

 

 

               Μπουμπουλίνας 48
               Πειραιάς  τηλ. 210 42 22 000