Οι συμμετοχές έκλεισαν και όλα είναι έτοιμα για να πέσει η αυλαία των φετινών OFFROAD DAYS!

Απομένουν λίγα 24ωρα για την ολοκήρωση των OFFROAD DAYS που θα γίνει στα περίχωρα της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Πίστα MX του Αγ. Παντελεήμονα Πεντέλης. Με τις συμμετοχές να έχουν πλέον κλείσει, μεγάλο πλήθος αναβατών από την Αττική θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσει τα νέα μοντέλα Enduro και Motocross του 2019 σε πραγματικές συνθήκες offroad.

Η ομάδα της KTM S.E.E. θα χαρεί να υποδεχτεί τους λάτρεις της χωμάτινης μοτοσυκλέτας το ερχόμενο Σάββατο 27 Οκτωβρίου στην Πεντέλη. Με τη διαθέσιμη γκάμα μοντέλων προς δοκιμή να περιλαμβάνει το κορυφαίο δίχρονο 300 EXCTPI αλλά και το εμπορικό τετράχρονο 350 EXC-F. Το κερασάκι στη τούρτα θα είναι τα ανανεωμένα motocross και συγκεκριμένα τόσο το 250 SX-F όσο και το 450 SX-F που θα κλέψουν τη παράσταση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ OFFROAD DAYS 2018 ΑΤΤΙΚΗΣ
Ημέρα Οδήγησης: Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018
Τόπος Διεξαγωγής: Πίστα MX Αγ. Παντελεήμονας Πεντέλης
————————————————–
10:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. Οδήγηση Α’ σκέλος
14:00 μ.μ. – 15:00 μ.μ. Διάλειμμα
15:00 μ.μ. – 17:00 μ.μ. Οδήγηση Β’ σκέλος
17:30 μ.μ. Λήξη προγράμματος
————————————————–

Βρείτε την τοποθεσία διεξαγωγής των OFFROAD DAYS της Πεντέλης στον παρακάτω σύνδεσμο Google Maps https://goo.gl/maps/H2jkhKmjDBp

Η ομάδα της ΚΤΜ S.E.E. θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους ήδη συμπλήρωσαν την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής και θα βρεθούν το ερχόμενο Σάββατο στην Πεντέλη.

Όροι συμμετοχής στα OFFROAD DAYS:

Οι αναβάτες να έχουν την κατάλληλη ενδυμασία και εξοπλισμό (κράνος, μπότες, θώρακα, επιγονατίδες, γάντια κλπ).
Οι αναβάτες πρέπει να είναι άνω των 15 ετών, ενώ μέχρι την ηλικία των 18 θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα.
Οι αναβάτες (εάν συνοδεύονται ο γονέας ή ο κηδεμόνας) θα πρέπει να υπογράψουν την σχετική Δήλωση Παραλαβής και Αποποίησης.
Η σχεδιασμένη διαδρομή θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες στα OFFROAD DAYS.
Οι συμμετέχοντες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την δική τους μοτοσυκλέτα στον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης