Πρώτη επαφή λοιπόν με το νέο πτηνό της DJI, Mavic air, εντάξει είναι πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα, πάντα σε σωστή λειτουργία και δίχως να χάνει την επικοινωνία με το κινητό. Αν και είχε λίγο αέρα, ήταν σταθερό και σε καμία περίπτωση δεν με τρόμαξε, ρυθμισμένο για κινηματογραφικά πλάνα ήταν απόλυτα smooth στις κινήσεις του δημιουργώντας ομαλά πλάνα.

 

Τα έτοιμα προγράμματα του, ειδικά το asteroid τα σπάει, αφού μπορεί να δημιουργήσει φανταστικά πλάνα δίχως τη δική μας  παρέμβαση. Έχουμε λοιπόν ένα απόλυτα μικρό drone, που τα κάνει όλα, όπως είδατε και στο βίντεο είναι το απόλυτο παιχνίδι για τους μοτοσικλετιστές. Οι μπαταρίες του είναι αρκετές ώστε να παίξετε άφοβα καταγράφοντας μοναδικές εικόνες βίντεο από τις βόλτες σας, οι δε φωτογραφίες που βγάζει,  είναι υπερβολικά καλές για τα 12megapixels.

Είναι εύκολο στον χειρισμό του η μάλλον χρειάζεται λίγο εξοικείωση για τους νεοφερμένους σε αυτόν τον χώρο, οι σένσορες θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τα ατυχήματα που είχαμε παλαιότερα, αφού είναι μπρος πίσω κάτω, κάνοντας αδύνατη τη σύγκρουση με αντικείμενα.

tracer

 

Low light test