Ο ΙΜΑΝΤΑΣ !!! για την φωτογραφική σας μηχανή, το απόλυτο εργαλείο για φωτογράφους. Σε απίστευτη ποιότητα και δικαιολογημένη τιμή, σου λύνει τα χέρια. Το πρόσφατα αναβαθμισμένο Slide Lite συνδυάζει την απαράμιλλη ευελιξία του Slide σε ένα μικρότερο πακέτο, το οποίο ταιριάζει απόλυτα στις φωτογραφικές μηχανές DSLR και mirrorless .

Ποιος ιμάντας κάμερας είναι καλύτερος για κάμερες mirrorless και DSLR;

Το Peak design system είναι η επιλογή μου και θα σας πω γιατί. Εάν παρατηρήσετε τους You-tubers όλοι έχουν στην κάμερα τους αυτό το μικρό διακριτικό στρογγυλό που δεν είναι τίποτα άλλο από το σύστημα σύνδεσης αγκίστρωσης με τον απόλυτο ιμάντα. Γιατί λοιπόν όλοι σχεδόν, χρησιμοποιούν αυτόν τον ιμάντα, απλά γιατί είναι τόσο βολικός, όσο κανένας άλλος. Ας δούμε λοιπόν τι είναι αυτό, που τον κάνει αναπόσπαστο κομμάτι των φωτογράφων γενικότερα.

1) Η απλότητα της σύνδεσης με την κάμερα

2) Η ευκολία σύνδεσης αποσύνδεσης με τον ιμάντα

3) Το πόσο απλά κονταίνει η μακραίνει ανάλογα με τις ανάγκες μας

4) Τις διαφορετικές θέσεις πρόσδεσης ανάλογα με τον φακό της κάμερας μας

5) Το αντιολισθητικό σιλικόνης στην άλλη πλευρά

6) Η αντοχή των κλιπ, έως 90 κιλά παρακαλώ

7) Ταιριάζει σε όλες τις κάμερες και με το δεύτερο ζευγάρι χρησιμοποιείτε ένα ιμάντα για όλες τις κάμερες σας

Χρησιμοποιείται χιαστί, σαν ιμάντας ώμου ή κρεμασμένος από τον λαιμό. Ο  ιμάντας έχει μια ομαλή πλευρά που γλιστράει πάνω από τα ρούχα σε λειτουργία sling και μια πλευρά που εμποδίζει την ολίσθηση όταν το φοράτε στον ώμο!!! βασικά έχει σιλικόνη. Η ρύθμιση είναι γρήγορη και εύκολη, πολύ εύκολη ομολογώ.
Το μοναδικό σύστημα Anchor Link, σας βοηθάει να συνδέσετε γρήγορα και διατηρεί τη φωτογραφική σας μηχανή πιο σταθερή από τους παραδοσιακούς ιμάντες.

Επιπλέον, τα Anchor connectors, λειτουργούν τώρα με οποιοδήποτε πλακάκι τρίποδου ή L-bracket, καθώς και οποιοδήποτε πλακάκι Peak Design.

Περιεχόμενα συσκευασίας:

• Ιμάντας Slide Lite

• 4mm Εξαγωνικό κλειδί

• 4 Συνδετήρες Anchor

• Βάση Anchor

• Υφασμάτινη θήκη