Ήρθε να ενισχύσει την ομάδα μας, με ισχυρές επιδόσεις και εκπληκτική ποιότητα εικόνας
Παρά το compact μέγεθος του σώματος της φωτογραφικής μηχανής, που είναι η μικρότερη και ελαφρύτερη στον κόσμο4, η α7C αποδίδει εκπληκτική ποιότητα εικόνας, τόσο σε στατικές εικόνες όσο και σε βίντεο, που αναμένεται από μια μηχανή full-frame. Γρήγορη, ευρεία και σταθερή αυτόματη εστίαση, ταχύτατη συνεχής λήψη και εύχρηστη οθόνη LCD πολλαπλών γωνιών, για να αποτυπώνετε τη δράση όπου κι αν διαδραματίζεται.


Η ανώτερης κατηγορίας συγκέντρωση φωτός αποδίδει εικόνες υψηλής ποιότητας και χαμηλού θορύβου
Οι μεγαλύτεροι αισθητήρες δημιουργούν καλύτερες εικόνες, και ο αισθητήρας full-frame της α7C είναι πολύ μεγαλύτερος από τους αισθητήρες των smartphone, των compact ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών και των μηχανών εναλλάξιμων φακών APS-C παρόμοιου μεγέθους. Ως αποτέλεσμα, συγκεντρώνει περισσότερο φως, αποδίδοντας εικόνες επαγγελματικής ποιότητας με μειωμένο θόρυβο και περισσότερη λεπτομέρεια, τόσο στις σκιές όσο και στα φωτεινά σημεία.
Η α7C σχεδιάστηκε ώστε να είναι compact, ελαφριά και εύκολη στη μεταφορά, χωρίς συμβιβασμούς στην αυθεντική απόδοση των μηχανών full-frame. Ο στόχος αυτός επιτεύχθηκε με την ανάπτυξη νέων μηχανικών εξαρτημάτων, όπως ενός κλείστρου που εξοικονομεί χώρο και μιας μονάδας οπτικής σταθεροποίησης, καθώς και μέσω βελτιώσεων στη διάταξη και τη δομή.
Ο αισθητήρας full-frame της α7C δεν αποτυπώνει απλώς περισσότερο φως. Βελτιώνεται το βάθος εικόνας, το δυναμικό εύρος και η λεπτομέρεια, χάρη στον μεγάλο αισθητήρα και στο μέγεθος pixel.
Έξυπνο Real-time Tracking19 και Real-time Eye AF της Sony
Το Real-time Eye AF για ζώα παρακολουθεί και εστιάζει στα μάτια ζώων
Η οθόνη πολλαπλών γωνιών της α7C που ανοίγει από το πλάι προσφέρει εύκολη προβολή όταν για παράδειγμα, υπάρχει προσαρτημένο μικρόφωνο, χρησιμοποιείται gimbal ή κατά τη λήψη από διάφορες θέσεις. Επιπλέον, οι υποδοχές ακουστικών και μικροφώνου επιτρέπουν τη χρήση του αγαπημένου σας εξοπλισμού, και χάρη στην μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας, μπορείτε να τραβάτε για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Συνολικά, η α7C είναι ιδανικά εξοπλισμένη για vlogger και άλλου τύπου δημιουργούς.

ΤΥΠΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ
Αισθητήρας full-frame Exmor R CMOS 35 mm (35,6 x 23,8mm)
ΑΡΙΘΜΟΣ PIXEL (ΕΝΕΡΓΑ)
Περίπου 24,2 megapixel
ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ISO (ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ)
Στατικές εικόνες:
ISO 100-51200 (οι αριθμοί ISO από ISO 50 έως ISO 204800 μπορούν να οριστούν ως εκτεταμένη εμβέλεια ISO),
AUTO (ISO 100-12800, επιλέξιμο κατώτερο και ανώτερο όριο),
Ταινίες αντίστοιχες με ISO 100-51200 (οι αριθμοί ISO έως και ISO 102400 μπορούν να οριστούν ως εκτεταμένη εμβέλεια ISO),
AUTO (ISO 100-12800, επιλέξιμο κατώτερο και ανώτερο όριο)
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)
Περίπου 680 λήψεις (Εικονοσκόπιο) / Περίπου 740 λήψεις (Οθόνη LCD) (Πρότυπο CIPA)
ΤΥΠΟΣ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟΥ
Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο 1,0 cm (τύπου 0,39) (XGA OLED)
ΤΥΠΟΣ ΟΘΟΝΗΣ
TFT 7,5 cm (τύπου 3,0)