Αλήθεια σας αρέσουν τα γρήγορα ταξίδια? Sport touring λοιπόν με άνεση, αφού αυτός ο Τίγρης φτιάχτηκε για αυτόν το σκοπό. Αυτή η μοτοσικλέτα είναι ένα άνετο Speed ​​Triple, επίσης είναι σαν να την είχα πάντα, αμέσως βολεύτηκα στη σέλα της και είπα μέσα μου, τώρα η επόμενη στάση είναι η άλλη άκρη της Ευρώπης.

Αν και μικρή η ζελατίνα του, είχα μια πολύ καλή προστασία, με τον κινητήρα να σφυρίζει αδιάφορα όπως όλα τα τρικύλιδρα, έχοντας την απίστευτη ελαστικότητα στο γκάζι λες και δεν θα τέλειωνε ποτέ, με τις φρενούκλες, και το στήσιμο της, που σε προδιαθέτει να μπεις όλο και με περισσότερα στις στροφές, λες οκ, εδώ είναι όλα αυτά που ζητάει ένας μοτοσικλετιστής σοβαρός, που όμως, δεν θέλει να έχει πολλές σχέσεις με το χώμα.

Μόλις βγήκα από τη πόλη, που ήδη αισθανόμουν ωραία με την τιμονάρα του και τη γενική αίσθηση ευφορίας που σου δίνει άρχισαν τα όργανα, με τη παλαιά Εθνική να ισιώνει τις στροφές της. Πράγματι γίνετε παιχνίδι που σε ΑΝΕΒΑΖΕΙ σαν μοτοσικλετιστή, αλλά ας μην σας γράψω και άλλα.

Μια επίσκεψη σε ξενοδοχείο της Περιοχής Ναυπλίου για deal, ήταν η αφορμή ώστε να ψάξω και νέους δρόμους, έτσι λοιπόν κατάφερα να ξεδιπλώσω τις αρετές του 1050 κάνοντας απόλαυση τη διαδρομή.

Κατανάλωση, έτσι για την ιστορία,  με μέση γρήγορη οδήγηση σε επαρχιακούς δρόμους δίχως Εθνική οδό, ήταν τα 5.1 με 5.8 λίτρα τα 100, Α, το δίνουν με δώρο μια arrow και συναγερμό στα 13,290 €

Tracer