Αριστερά μου είναι το όμορφο λιμάνι του Πειραιά, στα δεξιά μου η Δραπετσώνα στα αυτιά μου ακούω τον Tom Jones και το Green Green Grass Of Home, μεταξύ αυτών είναι ο νέος δρόμος που οδηγεί στη ιχθυόσκαλα και εγώ με το νέο  Bonneville Speedmaster να ρολάρουμε.

Είναι αυτό το κάτι που σε μεταφέρει αλλού, σε άλλη διάσταση, τόσο η διαφορετική θέση οδήγησης, τόσο αυτός ο ήχος που σε διαπερνάει, όλα είναι αλλιώς, δεν μεταφέρετε με λέξεις αυτό το συναίσθημα, πρέπει να την οδηγήσεις, να ανοίξεις το γκάζι από τα 1200 cc, τότε, έλα να μιλήσουμε.

Όπως και το Bobber, η ομορφιά του Speedmaster είναι στην λεπτομέρεια. Είτε πρόκειται για τις σωληνώσεις των καθισμάτων είτε για το κομψό και λειτουργικό single clock, η το κουτί της μπαταρίας, κάθε φορά που κοιτάζω το νέο Speedmaster, κάτι καινούργιο φαίνεται. Λατρεύω την εμφάνιση της νέας μοτοσυκλέτας, είναι εκπληκτική.

Εδώ η Triumph μου έδωσε την ιδανική μοτοσικλέτα  για να ταιριάζει με το περιβάλλον, οδηγώ μεταξύ Δραπετσώνας και Κερατσινίου, ψάχνοντας νέα κουτούκια που θα απογειώσουν τις αισθήσεις μου, με το μέγιστο γευστικό αποτέλεσμα.  Εκεί κάπου στα Ταμπούρια βρήκα την ταβέρνα του Λεωνίδα, οινοταβερνείο το λέει και όχι άδικα, με τα κεφτεδάκια του και το κρασάτο κοτόπουλο, να σε απογειώνουν στην κυριολεξία, το τσίπουρο του να το πιείς άφοβα, όσο για τη φέτα και το ψητό ψωμί με το λαδάκι και τη ρίγανι…..  άσε πείνασα πάλι, πάνω που είπα να αρχίσω δίαιτα.

Λεωνίδας, οινοταβερνείο, Δερβενακίων και Εβρου 117,

Αγία Σοφία Πειραιάς, τηλ. 2121068276