Ασύρματο τηλεχειριστήριο με BLUETOOTH®
Σε μια συμβατή μηχανή, τα χειριστήρια λήψης φωτογραφιών και ταινιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν με κανονικό κράτημα της λαβής, χωρίς να πρέπει να αγγίξετε τη μηχανή. Οποιαδήποτε λειτουργία έχει αντιστοιχιστεί στο κουμπί C1 της μηχανής μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το κουμπί C1 στο χειριστήριο της λαβής.

Τα καλώδια είναι περιττά
Η ασύρματη επικοινωνία μέσω Bluetooth® σημαίνει ότι δεν απαιτούνται καλώδια σύνδεσης για τη μετάδοση των σημάτων χειρισμού από τη λαβή στη μηχανή. Απλώς εστιάστε και τραβήξτε, χωρίς να μπερδεύεστε με καλώδια.

Αντοχή στη σκόνη και την υγρασία
Εκτός από τη συνολική σχεδίαση της λαβής που προστατεύει από τη σκόνη και την υγρασία, η απουσία καλωδίων συνεπάγεται ότι τα καλύμματα των υποδοχών μπορούν να παραμένουν κλειστά, για μέγιστη προστασία του συστήματος από τη σκόνη και την υγρασία.

Ευέλικτη λειτουργία ανάκλισης
Η γρήγορη λειτουργία ανάκλισης διευκολύνει τη ρύθμιση στην ιδανική γωνία, για διαφορετικά θέματα και οπτικές γωνίες. Χάρη στην ανάκλιση, μπορείτε να τραβήξετε από selfie μέχρι και άλλα θέματα, χωρίς να χρειάζεται να παίρνετε άβολες στάσεις.

Γρήγορη, εύκολη αλλαγή κατεύθυνσης
Η τοποθέτηση της μηχανής γίνεται εύκολα και γρήγορα, για λήψεις φωτογραφιών και ταινιών θεμάτων ή selfie. Βελτιώστε τις πιθανότητες της τέλειας λήψης, ακόμα και όταν τραβάτε φωτογραφίες ή ταινίες χωρίς βοήθεια. Σε συνδυασμό με την εύκολη προσαρμογή γωνίας της λαβής, οι θέσεις κλειδώματος στις 90° προσφέρουν τη δυνατότητα λήψης σε κάθετο προσανατολισμό, με εξαιρετική σταθερότητα.

Ειδική σχεδίαση για άνετο κράτημα
Η λαβή έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να προσφέρει βέλτιστη σταθερότητα και άνεση, είτε χρησιμοποιείται σε μικρή μηχανή είτε σε μηχανή με εναλλάξιμους φακούς χωρίς καθρέπτη. Τα κουμπιά στο τηλεχειριστήριο είναι εύκολα προσβάσιμα κατά τη χρήση της λαβής, για ομαλό και πανεύκολο χειρισμό.

Είναι και τρίποδο
Τα έξυπνα τοποθετημένα πόδια της λαβής ανοίγουν και τη μετατρέπουν σε ένα χρήσιμο και σταθερό τρίποδο, ώστε τα χέρια να παραμένουν ελεύθερα για vlogging και άλλες εφαρμογές.
0 σχόλια
Tracer Journal of Rc Photography & Film
Προσθέστε ένα δημόσιο σχόλιο…